///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Uitgelicht - Wonderschone wandplanken (en ze zijn tóch handig!)

Wonderschone wandplanken (en ze zijn tóch handig!)

Thuiswerken en fijn wonen: met de nieuwe serie speelse wandplanken van Castelijn haal je maximale flexibiliteit in huis. Niet alleen zorgen ze ervoor dat je makkelijk kunt switchen tussen de functies werkplek en eettafel. Met dank aan hun slanke, sierlijke vormen en handige karakter komen ze ook op nog veel meer plekken tot hun recht.

De vloeiende vormtaal van de Circlips en Foliant tafels is door Castelijn-designer Dick Spierenburg vertaald naar wonderschone wandplanken. Ze hangen als sierlijke vormen aan je wand. De slanke wandplanken kunnen de eettafel overlappen, waardoor ze de wand met de tafel verbinden. Daardoor switch je handig tussen thuiswerken en eten: je laptop op tafel óf weer weggelegd op het wandblad en uit het zicht. 

Deze opstelling is heel geschikt voor compacte ruimtes. De tafel neemt, als onderdeel van de wandbladen, ineens veel minder ruimte in dan een vrijstaande tafel. Wil je het nóg compacter? Dan hang je de wandplank op jouw ideale werkhoogte en gebruik je ‘m als werkplek.

Kijk, dit is wat we bedoelen, wonderschoon toch?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Castelijn (@castelijn.furniture)

Mooi multifunctioneel
Eerlijk is eerlijk: ook op allerlei andere plekken huis zijn deze wandbladen prachtig en handig toe te passen. Wat dacht je van in de hal, met een mooie spiegel erboven? Handig voor je sleutels! Als kaptafel in de slaapkamer zodat je jouw beautyspul bij de hand hebt? Of als wandvulling boven de zithoek, bijvoorbeeld met een collectie foto’s van wie je lief is. En zo kunnen we eigenlijk nog wel even doorgaan: deze wandplanken zijn overal in huis handig en heel mooi.

Speelse wandplanken

De bladen zijn leverbaar in HPL, Fenix of hout, steeds gecombineerd met gelakte achterpanelen. De planken worden blind op de muur gemonteerd. De wandplanken zijn leverbaar in drie lengtes: 150, 180 en 210 centimeter. Je hebt ook steeds een keuze uit een ondiepe of diepe wandplank. Onze tip: de grootste lengte heeft ook een variant met een dubbel blad.

Kom kijken

Enthousiast geworden en wil je de wandplakken in het écht zien? Je kunt een afspraak maken voor een bezoek aan de fabrieksshowroom in Roelofarendsveen of bezoek één van de dealers waar de wandplanken al in de winkel hangen. Dit zijn Van Til in Alkmaar, Binnenhuis Scheltinga in Baarn, Van Waay in Benthuizen, Van der Linde in Bleiswijk, Cilo in Zutphen, Eijerkamp in Veenendaal, Scherer Design in Uithuizermeeden of Weyts in Poortvliet. Kijk voor alle specificaties en voor meer informatie èn inspiratie op de site van Castelijn. 

Makers van design

Castelijn produceert al sinds 1958 tijdloze meubels. Noem het gerust Dutch Design. De meubels worden namelijk in Nederland ontworpen en gemaakt door een heel trots team. Goed om te weten: In dit familiebedrijf zijn duurzaamheid, milieubewust produceren, service en kwaliteit geen modeverschijnselen, maar kernwaarden. Houden we van.

 

Ook interessant?