vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Thuiswerkplek - Thuiswerken in stijl: met deze mooie meubels en merken

Thuiswerken in stijl: met deze mooie meubels en merken

Een fijne werkplek thuis is er eentje die naar jouw woonsmaak is ingericht. Met mooie merken en handige producten. Laat dat maar ons over. Op dit lijstje alleen maar mooie meubels en merken voor een toffe thuiswerkplek. 

Stijlvol zwart

Wat een lust voor het oog, deze combinatie van dit bureau en bureaustoel van Gispen Today Reaal ‘19. Het bureau is een nieuwe versie van bureau Reaal uit 1932, die toen werd ontworpen door Gispen himself. Dit nieuwe ontwerp is van bekende meubelontwerper Richard Hutten. Bijzonder hoe hij het originele ontwerp helemaal in een nieuw jasje steekt en het weer helemaal van nu maakt. Het bureau heeft trouwens een slim opbergvak onder het blad en je kunt er eventueel een derde niveau bij bestellen. Je vindt dit mooie duo bij Dutch Originals, voor toonaangevende Nederlandse designmeubelen.

Aan de keukentafel

Wie geen eigen werkruimte heeft, schuift meestal aan de keukentafel aan. Ook dan is het fijn om een comfortabele, goede plek om te werken te hebben. Dat begint met een stoel die goed zit. Bij stoelenspecialist HelloChair vind je maar liefst 300 stoelen waar je uit kunt kiezen, van betaalbaar tot design op maat. Want zoals zij zeggen: ‘de perfecte stoel is als een goede vriend. Je brengt er veel tijd mee door, hij zorgt voor goede gesprekken en het liefst ga j voor een langdurige relatie. Een belangrijke keuze dus, maar niet altijd makkelijk.’ Daarom selecteerden zij alvast alleen de allermooiste stoelen van kwalitatieve merken als Zuiver, HAY Vitra en Gubi. 

Onder werktijd

Groen in huis is goed voor elke bewoner. En ook op je werkplek doet groen z’n werk wel. Zo zou een plant stressverlagend zijn en productiviteit bevorderen. En het zijn ook nog eens echte sfeermakers. Niet zoveel ruimte? Geen probleem. Je haalt de natuur namelijk ook in huis met de magnetische vaasjes van Muurbloempjes. Hiermee kun je aan de muur je eigen plantjes of kruiden kweken of mooie bloemen schikken, onder werktijd. Wees creatief en creëer je eigen compositie en kunstwerk. Want alles dat je aandacht geeft groeit. 

Opgeruimd bureau, opgeruimd hoofd

Bij Furniteam vind je minimalistische, multifunctionele en duurzame interieurontwerpen om het dagelijks leven eenvoudig, georganiseerd en gemakkelijk te houden. Denk producten die je helpen spullen op te bergen, mooi op te hangen of te organiseren. Perfect dus voor een fijne werkplek. Vaak zijn ze gemaakt van vintage hout, recyclebaar papier en houtvezelmateriaal.

Zin in meer inspiratie voor je woonkamer? Hier vind je nog veel meer mooie interieurtrends en tips.

Ook interessant?