vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Thuiswerkplek - Homeoffice: deze nieuwe producten wil je hebben 

Homeoffice: deze nieuwe producten wil je hebben 

We weten het zeker: als je thuis werkt in een met smaak ingerichte werkruimte, dan ben je vast productiever en ga je met meer plezier aan de slag. Voor wie een upgrade wil geven aan zijn of haar homeoffice tippen we een paar producten die er een plek verdienen. 

Aan de wand

Wandplanken zijn altijd een goed idee. Je kunt ze tenslotte helemaal stylen naar jouw smaak en er lekker veel mooie spullen op uitstallen. Ook in in een werkplek zijn dit soort planken heel handig. Voor je kantooraccessoires, plantjes of een mooi vaasje met droogbloemen. We vonden bij Handles and more superstijlvolle leren plankdragers. Ze zijn er in verschillende kleuren en worden in Nederland geproduceerd. 

Dit vergeet je nooit meer

Van hetzelfde bedrijf vonden we ook een heel mooi en handig magneetbord. Met leren magneetstrips. Het vormt een prachtig canvas voor al je vakantieherinneringen of voor je todo-lijstje en de zaken die je beter niet vergeet. Neem vooral even een kijkje op de site want het bedrijf heeft superleuke en stijlvolle items, met leer, ook voor andere ruimtes in huis. 

Zoals het klokje thuis tikt

Is het al vijf uur? In een mooie werkomgeving maakt dat niet uit, daar blijf je graag nog even zitten. Deze klok van het label Ikitree, met porseleinen plaat, is een echte toevoeging aan je werkplek.  Schoonheid en eenvoud, maar o zo mooi! Oh, Ikitree maakt trouwens ook wonderschone bureaulampjes met porseleinen kap.

Slim tafeltje

Deze design bijzettafel, de Sound Table van DrProducts, is multifunctioneel. Er zitten kwalitatieve bluetooth speakers in en een draadloze oplader voor je telefoon. In twee kleuren Stone Grey en Sand Brown. En je kunt de tafel ook nog koppelen.

Zin in meer inspiratie voor je woonkamer? Hier vind je nog veel meer mooie interieurtrends en tips.

Ook interessant?