///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Woonkamer - Speel met deze meubelmaker dit toffe online spel

Speel met deze meubelmaker dit toffe online spel

Nu het grootste woonevenement van Nederland fysiek niet door kan gaan, viel meubelmaker Jacco Bakker in een groot zwart Woonbeurs-gat. Want al 23 jaar lang is Jacco elk jaar in de RAI te vinden met een prachtige stand om bezoekers te informeren en te inspireren met zijn meubels en keukens op maat. Maar gelukkig heeft hij een geweldige oplossing bedacht.

Jacco Bakker komt met online game

Om alle trouwe bezoekers dit jaar toch kennis te laten maken met de vele mogelijkheden die zijn maatwerk biedt, maakte Jacco speciaal voor deze bijzondere editie van de vt wonen & designbeurs een geweldige online game.

Doe mee en win

Laat je in deze game informeren, inspireren en test je kennis. Jacco neemt je in het spel mee op reis door zijn meubelmakerij en showroom en stelt ondertussen 25 vragen over van alles en nog wat op keuken- en interieurgebied. Beantwoord de vragen zo snel mogelijk, want dan maak je ook nog eens kans op een leuke prijs!

Ga tussen 1 tot en met 30 oktober snel naar www.jaccobakker.nl om het spel te spelen!

Meer inspiratie vind je op zijn Instagram:

In kleine ruimtes kan maatwerk een groot verschil maken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jacco Bakker – meubelmaker (@jacco_bakker_meubelmaker) op

 

n deze apparatenwand zitten naast de ovens ook een koelkast en vaatwasser op hoogte verstopt. Voorzien van knock-to-open, zodat de massief Olijfhouten tegels mooi door blijven lopen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jacco Bakker – meubelmaker (@jacco_bakker_meubelmaker) op

Ook interessant?