Bestel snel je tickets >>
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Shoppen bij de allermooiste woonbedrijven van Nederland

Shoppen bij de allermooiste woonbedrijven van Nederland

De digitale editie van de vt wonen&design beurs wordt mede mogelijk gemaakt door de allermooiste woonbedrijven. Al deze bedrijven hebben we voor je gebundeld in een handig overzicht. Dat wordt lekker (online) woonshoppen! 

Op de overzichtspagina met deelnemers vind je de àllermooiste woonmerken en (web)winkels, handig gebundeld in een overzichtelijke lijst die je kunt filteren op interesse en woonsmaak. Handig als je bijvoorbeeld plannen hebt voor een nieuwe keuken, op zoek bent naar inspiratie voor een andere badkamer of je woonkamer wilt voorzien van een make-over met nieuwe accessoires.

De beste adresjes voor je woonplannen

De bedrijven op deze lijst zijn fijne adresjes voor jouw woonplannen. Plus: vaak hebben ze ook een webshop waar je heerlijk kunt snuffelen en shoppen. Ga lekker door de lijst heen en laat je inspireren door alle mooie adressen. Op de lijst vind je alle contactgegevens, in welke plaats deze gevestigd is bijvoorbeeld en de link naar hun webwinkel of -site.

Maak een afspraak

Wist je dat je met veel van deze woonbedrijven ook een afspraak kan maken, via de handige afsprakentool? Bij veel van de deelnemer vind je onder hun adresgegevens ook een button om direct een afspraak in te plannen, bijvoorbeeld voor advies over een bepaald product of  voor het inrichten van je huis. Dat is nog eens handig.

Al deze bedrijven zijn deelnemer aan de digitale editie van de vt wonen&design beurs 2020 en maken de beurs mede mogelijk. De lijst wordt wekelijks aangevuld, dus houdt h’m vooral in de gaten. Snel naar het overzicht van deelnemers

Vraag stalen aan

Twijfel je over de juiste kleur of materiaal voor je bank? Of heb je keuzestress als het gaat om het uitkiezen van een vloer? Dan hebben we een slimme tip voor je. Verschillende mooie woonbedrijven bieden een stalenservice aan. Zo kun je gratis staaltjes aanvragen en deze bij jou thuis bekijken. Vraag de staaltjes aan.

Ook interessant?