1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - Uitgelicht - Zo stijlvol zijn deze slimme gordijnen

Zo stijlvol zijn deze slimme gordijnen

Luxaflex® voegt een heel nieuwe collectie toe aan het assortiment: gordijnen. En hoe handig: ze worden ook geleverd met een heel slim bedieningssysteem waarmee het mogelijk is om de gordijnen automatisch te openen en te sluiten.

Als je aan Luxaflex® denkt, denk je meteen aan raambekleding. Van rolgordijnen tot rolluiken, van screens tot shutters en van horren tot houten jaloezieën: bij deze marktleider vind je veel soorten raamdecoratie. Sinds kort zitten er ook gordijnen in de collectie. Met de introductie van gordijnen biedt Luxaflex® nu dus een nog completer aanbod.

Ruim aanbod kleuren en stoffen

De kamerhoge gordijnen voorzien elke ruimte van een warme sfeer en accentueren de ramen. Bovendien is dit type raambekleding fijn voor de akoestiek in huis. De collectie bestaat uit maar liefst 128 stoffen en veel verschillende kleuren en weefsels, passend bij veel van de woontrends van nu. Er zijn allerlei kleur- en stofcombinaties mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan diepe kleuren in stevige materialen tot linnentinten in zachte stoffen. Een extra plek in de spotlight verdienen deze twee nieuwe stoffen: trendy velvet stof Vayen en verduisterend dim-out doek Harper. Prachtig zijn ze.

Tip: Alle stoffen van de gordijnencollectie zijn ook verkrijgbaar als vouwgordijnen, met uitzondering van de Vayen stof. De combinatie van een gordijn en bijpassend vouwgordijn creëert een harmonieus en elegant geheel in het interieur.

Van transparant tot verduisterend

In de collectie vind je stoffen met hoge kwaliteit, variërend van open en transparante stoffen (waardoor het licht gefilterd wordt) tot dichte en lichtwerende versies (voor een verduisterde ruimte). De gordijnen worden op maat gemaakt en als je dit wilt ook gevoerd. Zo is voor elke ruimte in huis een passend gordijn beschikbaar. Voor de slaapkamer is een luxe, verduisterende of gevoerde stof bijvoorbeeld prachtig.

‘Open de gordijnen’

De gordijnen zijn dus ook automatisch te besturen met een smart home-systeem. Via PowerView® Automation zijn ze namelijk te koppelen aan systemen als Apple Home Kit, Amazon Alexa, Google Home en Nest. De gordijnen zijn ook te bedienen via de bijhorende app en afstandsbediening. Zodra het systeem geactiveerd is, kun je de gordijnen laten bewegen aan de hand van een programma dat je zelf instelt. Wat een gemak! De besturing op afstand zorgt voor een veiliger gevoel in huis.

De collectie is vooralsnog exclusief verkrijgbaar bij Luxaflex Gallery-dealers.

Ook interessant?