vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Woonkamer - Zo handig is deze elektrische raambekleding

Zo handig is deze elektrische raambekleding

Stel je voor: met één druk op de knop stuur je alle raamdecoratie in huis aan. Het kan! Dit handige systeem voor elektrische raambediening van Luxaflex maakt het je wel heel makkelijk.

We hebben het allemaal in huis om prettig te kunnen wonen: raamdecoratie en gordijnen. De keuze is reuze. Van plissé tot horen en shutters en van lichtdoorlatend tot verduisterend en akoestisch. Maar er kan nog veel meer. Luxaflex bedacht PowerView®, elektrische raambekleding die het je nog makkelijker maakt. Met één druk op knop doe je de gordijnen open of dicht of stel je in dat de raambekleding met de zon meedraait. 

Dat eerste is trouwens super handig als je hoge ramen hebt of ramen op onbereikbare plekken, zo wordt in dit handige filmpje uitgelegd op de werkvloer van Woninginrichting-Aanhuis.nl  (Klik op het beeld hieronder om de video te openen)

Stel scènes in

Van het moment van zonsopkomst tot zonsondergang: met Powerview® kan je alle situaties instellen waarbij je raamdecoratie gedurende de dag gebruikt. Als jij wilt dat je raamdecoratie om acht uur ’s ochtends open gaat, dan kan je dit instellen. Gaat de zon onder en wil je rond half acht ’s avonds meer privacy in je woonkamer? Dan stel je juist in dat je raamdecoratie zakt of dichtgaat.

Powerview® is volledig op batterij aangedreven en makkelijk te installeren. Door deze manier van aandrijving is de bediening ook kindvriendelijk. Je hebt namelijk geen koord meer waar een kind in verstrikt kan raken.

Zo werkt het

Met de PowerView® Motorisation van Luxaflex® stel je je eigen voorkeuren in. Zo creëer je een ideale wereld waarbij je raamdecoratie zich automatisch aanpast op elk moment van de dag. Hoe handig is dat? Met de Pebble® afstandbediening of wandbediening stuur je met één druk op de knop alle raamdecoratie aan in huis. Als je de bijhorende PowerView® app download, stel je simpel en snel op je smartphone of tablet je raamdecoratie in op de positie zoals jij dit wilt. Met de RemoteConnect op je app kan je je elektrische gordijnrails bedienen waar je ook bent.

Bekroond systeem

Het bekroonde smarthomesysteem werkt onder andere met Apple Home Kit, Amazone Alexa, Google Home en Nest, maar ook als losse app of met de afstandsbediening. Gebruik het om je te helpen ontwaken, voor een veiliger gevoel of om een andere sfeer te creëeren. Je kunt op je smartapparaat via een heel intuïtieve digitale interface je Luxaflex raamdecoratie bedienen. Dat is pas handig en helemaal niet duur

Goede combinatie

PowerView® is verkrijgbaar met veel Luxaflex® raamdecoratie. Zoals bijvoorbeeld de vouwgordijnen, rolgordijnen en horizontale en verticale jaloezieën. De Pebble® Remote past precies in je handpalm en deze is verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Woninginrichting-aanhuis.nl (@woninginrichting.aanhuis.nl) op

Vakmanschap aan huis

Stofferen, monteren, vloeren leggen, schilderen en behangen: Woninginrichting-Aanhuis.nl richt jouw hele woning van boven naar beneden compleet in. Zij helpen je niet alleen met deskundig advies, maar ze nemen ook werk uit handen. Voor het allerbeste interieuradvies kun je een afspraak maken in hun showroom, zowel voor advies bij jou thuis als in de winkel. Het bedrijf denkt graag met je mee over de keuze van producten en wil jou ontzorgen bij het creëren van jouw droominterieur. Hier ben je gegarandeerd van echt vakmanschap voor jouw totale woninginrichting: van het advies in de winkel en de kwaliteit van de producten tot de montage bij jou thuis. Vakwerk, een oog voor detail en een gegarandeerde goede service, dat zijn namelijk hun basiswaarden.

Ook interessant?