///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Uitgelicht - Stoer & stijlvol: vouwgordijnen met allure

Stoer & stijlvol: vouwgordijnen met allure

De folds van JASNO zijn niet zomaar vouwgordijnen. Ze zijn namelijk gemaakt van geweven papier. Dit geeft de gordijnen een stoere en duurzame uitstraling. De laatste uitbreiding op de collectie folds zorgt ook nog eens voor een prachtige, subtiele lichtinval.

In 2014 bracht JASNO, specialist in raamdecoratie, haar prachtige collectie folds op de markt. De collectie is ontstaan uit een samenwerking met Dutch Design studio Daphna Laurens.

Voor een subtiele lichtinval

Dit mooie vouwgordijn is leverbaar in drie soorten transparanties. Zo is er een standaard semi-transparante versie die het meest lichtdoorlatend is. Er is ook een verduisterende black-out variant. Dit type gordijn is verduisterend omdat er een extra laagje stof achter het textiel zit. Een fijne en stijlvolle oplossing voor ruimtes waar het licht buiten de deur mag blijven, zoals de slaapkamer. En dan is er ook nog de light filtering versie met een subtiele lichtinval. Die laatste zetten we graag nog eens extra in het zonnetje. Het geweven papier met light filtering stof wordt dichter geweven en zorgt voor een prachtige, zachte inval van het daglicht in huis. Daarnaast voorkomt dit type folds ’s avonds inkijk.

Mix & match

Deze variant komt in een selectie van elf natuurlijk kleuren. Je kunt de houten latten laten matchen met het textiel voor een rustige en warme uitstraling. Of ga juist voor een kleurencombinatie met contrast, zodat je jouw interieur van een opvallend en spannende touch voorziet. Wist je trouwens dat je folds ook elektrisch kunt bedienen en zelfs kunt aansluiten op een wifi-connector? Zo kun je heerlijk vanaf je bank de gordijnen dicht doen. Handig toch?

Simpel en snel samenstellen

Bekijk de light filtering folds in de JASNO showroom (Eersel) of bij een dealer in de buurt. Zij helpen je graag met advies, inmeten en monteren. Wist je trouwens dat JASNO een webshop heeft met een heel handige 3D configurator? Daarmee kun je zelf de folds samenstellen en zien hoe bepaalde combinaties eruit zien. Vul de gewenste maten, kleuren en opties in en zie direct hoe het product eruit komt te zien. Je kunt ze vervolgens simpel en snel bestellen en monteren. Hier vind je de handige tool.

Dit is een goed voorbeeld van hoe folds de ruimte echt aankleden, mooi hé? 

Ook interessant?