///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Uitgelicht - 3x toffe raamdecoratie met een extra voordeel

3x toffe raamdecoratie met een extra voordeel

Mooie raambedekking doet veel voor je huis. Het maakt je interieur compleet, geeft privacy en regelt de lichtinval. En er is meer. We zetten een aantal hele fijne voordelen van toffe decoratiemogelijkheden voor je op een rij.

Lichtinval als echte sfeerbepaler in huis

Fractions, aluminium shutters, creëren een heel bijzonder binnenvallend licht en geven je interieur een extra dimensie. De strakke panelen zijn ware eyecatchers en hebben een luxe uitstraling. Ken je de voordelen al? Fractions zijn gemaakt van aluminium. Dit materiaal heeft een heel veelzijdig karakter en kent verschillende voordelen. Het is licht en compact. De superplatte platen zorgen voor een heel efficiënte lichtwering.

Aluminium is daarnaast perfect voor sanitaire ruimtes  is duurzaam en zelf beschermend. Het slanke materiaal zorgt er bovendien voor dat Fractions kunnen worden toegepast op of in de glaslat van een draaikiepraam of schuifdeur. De shutters gaan naadloos op in een aluminium kozijn, maar zijn ook prima te combineren met hout- en kunststof kozijnen. Een extra voordeel ten opzichte van traditionele shutters? Het onderhoud: Fractions zijn namelijk eenvoudig schoon te houden.

Bewegende delen kunnen ook in prachtige bewegende vormen:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Fractions/shutters/byOsiris (@fractions_shutters_osiris) op

Haal buiten naar binnen

De wens voor meer ruimte en comfort in huis is vaak een belangrijke reden om te gaan verbouwen. Of je nu je huis duurzamer wilt maken, meer ruimte wilt creëren voor nog meer woonplezier of de verkoopwaarde van je huis wilt verhogen, vergeet niet dat daglicht en frisse lucht cruciaal zijn, wat je ook doet. Met kleine aanpassingen kun je juist die aspecten een rol geven in je verbouwingsplannen. Je zult zien dat je de ruimte dan heel anders beleeft en er op nieuwe manieren gebruik van gaat maken. VELUX introduceert hiervoor ontwerptips 

De kwaliteit van de lucht in huis heeft invloed op je gezondheid en welzijn. Het nieuwe smarthome-systeem van VELUX zorgt zelf voor natuurlijke ventilatie en een beter en gezonder klimaat binnenshuis. Ideaal toch, dakramen die zelfstandig open en dicht gaan op basis van het weer, de CO2-concentratie, luchtvochtigheid en temperatuur in huis? Meer lezen over dit nieuwe smarthome-systeem.

Gun jezelf gezonde en frisse lucht tijdens het thuiswerken:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The VELUX® Group (@velux) op

Voor een subtiele lichtinval

De folds van JASNO zijn niet zomaar vouwgordijnen. Ze zijn namelijk gemaakt van geweven papier. Dit geeft de gordijnen een stoere en duurzame uitstraling. De laatste uitbreiding op de collectie folds zorgt ook nog eens voor een prachtige, subtiele lichtinval. In 2014 bracht JASNO, specialist in raamdecoratie, haar prachtige collectie op de markt. Deze is ontstaan uit een samenwerking met Dutch Design studio Daphna Laurens.

Dit mooie vouwgordijn is leverbaar in drie soorten transparanties. Zo is er een standaard semi-transparante versie die het meest lichtdoorlatend is. Er is ook een verduisterende black-out variant. Dit type gordijn is verduisterend omdat er een extra laagje stof achter het textiel zit. Een fijne en stijlvolle oplossing voor ruimtes waar het licht buiten de deur mag blijven, zoals de slaapkamer. En dan is er ook nog de light filtering versie met een subtiele lichtinval. Die laatste zetten we graag nog eens extra in het zonnetje. Het geweven papier met light filtering stof wordt dichter geweven en zorgt voor een prachtige, zachte inval van het daglicht in huis. Daarnaast voorkomt dit type folds ’s avonds inkijk.

Voor een mooie lichtval in een hoekraam kunnen shutters de oplossing zijn:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JASNO (@jasnoshutters) op

Wat kies jij voor de ramen?

Ook interessant?