///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Uitgelicht - Plannen voor een make-over? Vraag deze verf aan!

Plannen voor een make-over? Vraag deze verf aan!

Ga je de boel binnenkort aanpakken of is dat ene saaie muurtje je een doorn in het oog? Maar twijfel je nog over de kleur en de afwerking? Maak dan gebruik van het aanbod van het mooie merk Little Greene: de hele maand oktober kun je een pakket aanvragen en hun verf uitproberen.

Met liefde gemaakt

Ken je de prachtige, milieuvriendelijke verven van het familiebedrijf Little Greene al? Ze worden geproduceerd in een traditionele verffabriek in het voorgebergte van Snowdonia in Wales. Little Greene verven worden liefdevol gemaakt met behulp van de hoogste kwaliteit ingrediënten, slimme formuleringen en complexe kleurrecepten, zonder compromis in kwaliteit of prestaties.

Vraag je Little Greene pakket aan

De verven van Little Greene zijn ongekend mooi. Jij kunt ze nu thuis uitproberen en zo testen of de kleur die je in gedachten had ook echt de tint is die je wilt gebruiken. De samples zijn ideaal om te experimenteren met kleur en afwerking, voordat je daadwerkelijk tot aanschaf overgaat.

Hoe doe je dit? Via littlegreene.nl/vtwonenbeurs kun je de hele maand oktober, speciaal voor bezoekers van de online editie van de vt wonen&design beurs, een Little Greene pakket aanvragen. Inclusief Little Greene kleurenkaarten en verf- en behangbrochures.

En misschien ziet jouw slaapkamer er dan straks wel zo uit:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

A bedroom should provide the perfect haven, a calming retreat at the end of the day. Colour: Sir Lutyens’ Sage Image: @homedesignbyana

Een bericht gedeeld door Little Greene (@littlegreenepaintcompany) op

Ook interessant?