///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Woonkamer - Op zoek naar een modulaire wandkast? Deze is voor iedereen!

Op zoek naar een modulaire wandkast? Deze is voor iedereen!

Zoek je opbergruimte voor het speelgoed van je kinderen of is er te weinig plek voor je serviesgoed in de keuken? Wil je eindelijk je administratie op orde brengen? En dan natuurlijk nog je TV. Nonoo geeft je de opbergruimte die past in jouw leefomgeving.

Made in Holland

Vanuit een no-nonsense gedachte en 40 jaar ervaring met maatwerk is de Nonoo ontstaan, een online Hollands product en merk van Stylet. Nonoo is een functioneel, minimalistisch modulair kastensysteem met ontelbare unieke varianten. De afmetingen van de kast, kleuren, materialen, de opbouw, alles is in balans. Zowel particulieren als bedrijven ervaren de vele toepassingsmogelijkheden van de Nonoo.

Wat is het?

NoNoo is een modulair kastensysteem en bestaat uit gekoppelde basiselementen. De elementen zijn uitgevoerd in aluminium kleurig plaatmateriaal en worden aangekleed met kleur en/of houten deurtjes , zij- en bovenpanelen. Elk basiselement is standaard voorzien van een in hoogte verstelbare plank. Je kunt ook kiezen voor een open vak, met of zonder achterwand. Heerlijk combineren, dus. Zodat er altijd wel iets bij jouw smaak past.

Wil je meer weten over NoNoo?

Bekijk hier alles over het materiaal, de afmetingen, de kleur en hout keuzes en natuurlijk de prijs. Laat je inspireren en beleef hoe Nonoo werkt. Ook voor een flexibele kastinrichting kun je hier terecht. Ga naar NONOO.NL

De NoNoo 15 in naturel tinten, perfect voor ieder huishouden of samen te stellen in eigen kleurenpallet

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door NONOO kasten by Stylet (@nonoo_kasten) op

Doe eens gek en laat een vlak open voor een speelse look & feel waar je ook nog eens een mooie accessoire in kunt plaatsen:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door NONOO kasten by Stylet (@nonoo_kasten) op

 

 

 

Ook interessant?