vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Graag een landelijke keuken? Deze boerderijen gingen je voor!

Graag een landelijke keuken? Deze boerderijen gingen je voor!

De keuken is de plek van ontmoeting. Waar lief en leed wordt gedeeld. Dan wil je een keuken waar met zorg aan is gewerkt. Het liefst van een bedrijf dat de sfeer en de architectuur van je woning respecteert. Zwiers Meubelmakerij uit Den Ham Overijssel biedt maatwerk, nostalgische en landelijke keukens tot in detail, optimaal ruimtegebruik en ideale werkhoogtes.

Geen enkele zorg

Een nieuwe landelijke keuken moet een klein feestje zijn, maar daar komt heel wat bij kijken. Misschien wil je zelfs de ruimte wat groter maken, omdat bijvoorbeeld de gezinssituatie veranderd is. Dan biedt Zwiers Meubelmakerij je een totaalconcept aan. Fijn, dan hoef jij alleen maar de leuke dingen te bedenken. Zij zijn dan aanspreekpunt en zorgen ervoor dat de diverse ambachtslieden zoals aannemer, stukadoor en installateur alles voor elkaar krijgen.

Inspiratie

Zwiers Meubelmakerij maakt en plaatst met veel liefde en kwaliteit jouw landelijke droomkeuken. Neem gauw een kijkje op Zwiersmeubelmakerij.nl  Inspiratie nodig? Deze prachtige boerderijen gingen je voor:

Landelijke keuken in een prachtige boerderij. De rode kleur is op de hand gekleurd naar de wens van de klant.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Zwiers Meubelmakerij (@zwiersmeubelmakerij) op

Wonen in landelijke stijl schept rust en comfort

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Zwiers Meubelmakerij (@zwiersmeubelmakerij) op

Ook interessant?