///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Noa: de nieuwe telg in de designgeschiedenis van Auping

Noa: de nieuwe telg in de designgeschiedenis van Auping

Lekker slapen? Dan denk je vast aan de bedden van Auping. Iedereen kent wel één van hun designklassiekers zoals de Essential of de Auronde. Alle bedden worden met liefde gemaakt in de groene fabriek in Deventer. Daar komt nu een nieuw bed bij: Auping Noa.

Nieuw in de familie

Auping lanceert op 1 oktober 2020 Auping Noa, een nieuw bed ontworpen door de Deense designer en architect Eva Harlou. Met dit bed voegt Auping een nieuw ontwerp toe aan een lange rij van iconische ontwerpen. Bij Auping werken ze al meer dan 130 jaar aan de beste manieren om uit te rusten. Ze vinden namelijk: ‘een uitgeruste wereld is een betere wereld’.

Een mooiere wereld

De bedden en matrassen worden gemaakt met aandacht voor detail, het milieu en de toekomst. Deze focus en aandacht zie je terug in alle Auping ontwerpen. De bedden worden in Deventer gemaakt, op een hele fijne plek waar creativiteit, vernieuwing en vakmanschap samenkomen. Zodat niet alleen dat de bedden ervoor zorgen dat je lekker slaapt, maar ook dat ze jouw slaapkamer een nóg fijnere plek maken.

Meer weten over alle Auping klassiekers? Kijk hier.

 

Ook interessant?