vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Woonkamer - Mooiere wereld: jij bijzondere verf, zij schoon drinkwater

Mooiere wereld: jij bijzondere verf, zij schoon drinkwater

VESTINGH Paint Craft Lifestyle is dealer van verschillende topmerken waaronder LAB PAINT. Dit is een ecologische en duurzame verflijn, ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Laat je verrassen door de unieke LAB COLOURS en steun direct de LAB PAINT Foundation.

Kwaliteit en prachtige kleuren

Vestingh Paint and Craft is een label dat gespecialiseerd is in verven, lakken en coatings voor jou. En dat is nog niet alles. Het label kan de producten ook mengen in vrijwel elke kleur. Zo heb je dus snel de perfect matchende kleur bij je bank.

Superschoon en duurzaam

LAB ECO Paint is een muurverf op waterbasis die geen giftige stoffen bevat en daardoor veilig kan worden toegepast in onder andere keukens en baby- en kinderkamers. Bij de productie van de muurverf staat het milieu hoog in het vaandel en wordt bijvoorbeeld de CO2-uitstoot zo veel mogelijk beperkt.

Een mooiere wereld en drinkwater

En dan is er ook nog De Vestingh Foundation die samen met partners waterinstallaties realiseert op locaties waar dat het hardst nodig is in de wereld, om schoon drinkwater voor duizenden mensen bereikbaar te maken. Met elke 5 liter verkochte LAB ECO Wallpaint kan Vestingh Paint and Craft één persoon voorzien van zuiver drinkwater. Zo draagt elke aankoop van een blik LAB ECO Paint bij aan een mooiere wereld: bij jou thuis bijzondere verf, waar het nodig is schoon drinkwater.

Kijk je ook mee?

Wie zit er achter dit mooie merk? Houd jij trouwens van binnenkijken, ben jij nieuwsgierig naar woontrends en woonverhalen, maar ben je ook altijd in voor handige, slimme woontips? Woonstyliste Marie-Gon keek binnen in het huis van Robert, founder van De Vestingh Hier kun je de video terugkijken.

Meer weten?

Vestingh is een verf- en lifestyle label met een webshop, inspirerende conceptstore van ruim 400 m² in Bussum en kantoor (Creative LAB) in de krachtcentrale in Huizen. Ze verkopen alleen de beste kwaliteitsverven en zijn dealer van verschillende topmerken waaronder twee succesvolle en toffe eigen labels: LAB en VESTINGH PAINT. Kijk voor meer informatie op www.vestingh.nl

Wat vind je van deze combinatie van LAB COLOURS? Tip: werk de keukenwand af met Vestingh Wand Coating Transparant

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Vestingh Paint & Craft (@vestinghpaintandcraft) op

Een prachtige Aubergine tint voor de slaapkamer

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Vestingh Paint & Craft (@vestinghpaintandcraft) op

Ook interessant?