///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Woonkamer - Mooie deurkruk met minimalistische rozet

Mooie deurkruk met minimalistische rozet

Zwarte accenten in het interieur en minimalistisch wonen: het zijn twee woontrends die perfect samengaan. Intersteel combineert deze twee en breidt de collectie deurkrukken uit. Het resultaat? Strak vormgegeven deurkrukken op minimalistische rozetten. 

De kers op de taart van een stijlvol ingericht interieur? Mooi deurbeslag! De Living Black collectie van Intersteel is een heel brede designcollectie met deurkrukken, raamsluitingen en bijbehorende accessoires. De nieuwe, modern vormgegeven deurkrukken zijn een echte aanwinst in deze collectie. Ze zijn gemaakt uit roestvast staal en voorzien van een zwarte coating met een zijdeglanzende structuur. Hierdoor creëren ze net dat beetje extra aandacht in het interieur.

Minimalistisch rond of vierkant design?

Je kunt kiezen uit een minimalistisch rond of vierkant design. Een paar handige productspecificaties: de afmeting van de vierkante rozet is 30×30 mm is en de diameter van de ronde 30 mm. De deurkrukken zijn passend voor deurdiktes van 38 – 44 mm. Door de kleine rozet zijn ze perfect voor smalle deurstijlen. De rozetten zijn 2,5 mm dun en zelfklevend; bevestigingsmateriaal is daarom niet nodig. Handig toch? Voor toilet- en badkamerdeuren zijn er bijpassende sluitingen leverbaar.

Stijlvol deur- en raambeslag

Intersteel is fabrikant van stijlvol deur- en raambeslag en bijhorende accessoires en maakt producten die moderne technologieën en elegant design combineren. Voor iedere interieurstijl en woonsmaak is er een productlijn die een extra element toevoegt aan je interieur.

De lijnen, die samen met toonaangevende architecten op het gebied van interieur of in eigen beheer worden ontworpen, geven deuren en ramen een heel eigen finishing touch. Dr producten ogen dan niet altijd even opvallend, ze zijn altijd sfeer-ondersteunend aanwezig. Kijk voor meer informatie op www.intersteel.nl

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Intersteel (@intersteel_nl) op

Ook interessant?