vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Minimale ruimte, optimaal gebruik

Minimale ruimte, optimaal gebruik

Creatief ontwerp in combinatie met hoge functionaliteit. Daarmee beschrijf je in een notendop de producten van Furniteam. Hoewel je ze daar misschien wel mee tekort doet. Want die mooie producten zijn ook nog slim, goed te combineren en o zo leuk.

In de collectie van Furniteam vind je veel voorbeelden van basic en trendy items voor binnen en buiten. Denk aan houten meubels met een natuurlijke afwerking en aan praktische opbergdozen en waszakken/-manden. Heel fijn: de producten laten zich stuk voor stuk makkelijk combineren met verschillende soorten stijlen. Het bedrijf is dedicated aan het gebruik van honderd procent milieuvriendelijke materialen. Van massief bamboe tot hoogwaardige houtmaterialen, elk meubelstuk is te recyclen.

Ruimtebesparend ontwerp

Daarnaast blinkt de shop ook uit in opbergelementen. ‘Opslag is in een moderne gezinswoning namelijk een dagelijkse uitdaging,’ zo schrijft het bedrijf. ‘Alledaagse voorwerpen als wasgoed, speelgoed en keukengereedschap delen de ruimte in huis met dingen die zich in de loop van de tijd hebben opgehoopt en die niet gemakkelijk los te laten zijn.’

Furniteam heeft kapstokken van massief grenen hout voor het opbergen van jassen of sjaals. Het formaat zorgt ervoor dat er weinig ruimte wordt ingenomen maar wel optimaal gebruikt oftewel efficiënt! De natuurlijke houtkleur past bij elke interieurstijl. Of dit nu een kamer is met lichte of donkere kleuren. Het unieke design is nergens anders te vinden dan bij Furniteam.

De kapstokken en nog veel andere kleine opbergelementen van Furniteam bieden oplossingen en nieuwe ideeën voor het organiseren en opruimen van je huis. Denk aan toffe wandrekken met open planken of met lades en opbergzakken. Ze maken optimaal gebruik van de ongebruikte ruimte in elke kamer, zoals dode hoeken en lege muren.

De mooie kapstok is er in drie maten: € 27,50 (S: Item No. MF16645), € 41,50 (M: Item No. MF16646), €58,50 (L: Item No. MF16647).

Goeie aanbieding!

Voor wie hem wil aanschaffen, hebben we een fijne tip! Furniteam is een van de aanbieders van de speciale beursaanbiedingen tijdens de digitale editie van de vt wonen&design beurs. We kunnen wel stellen dat het bedrijf een hele fijne aanbieding voor je in petto heeft. Ze geven maar liefst 30 procent korting en daarbij ook nog eens gratis verzending gedurende de hele maand oktober (Nederland, België en Duitsland). 

Ga snel naar de aanbieding!

Dit is die mooie kapstok trouwens, wat een plaatje hé?

Ook interessant?