vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Mooie modulekeuken voor binnen en buiten

Mooie modulekeuken voor binnen en buiten

We zijn stiekem al jaren fan: van de modulekeukens van The Big Easy. Want zo heerlijk stoer van uiterlijk en zo praktisch van karakter. En we zijn niet de enigen. Dat blijkt wel. Want na het enorme succes van deze keukens in gekleurd staal, voegt het bedrijf nu ook een modulair systeem van hoogwaardig rvs aan het assortiment toe. 

De Big Easy modulekeukens in gekleurd staal zijn al een tijdje een enorm succes. Snappen we. Want wat een vakmanschap en ambacht gaat er schuil achter deze keukens. Het resultaat is een product met een prachtig design en doordachte functionaliteit. Het systeem bestaat uit verschillende modules die je op talloze manieren kunt mixen en matchen. Ook kun je deze aanvullen zodra je hier behoefte aan hebt. Handig als bijvoorbeeld je gezinssituatie verandert of bij een verhuizing. 

Meet Alpes Inox

Deze modulekeuken wordt dus alom gewaardeerd. Het bedrijf vond het daarom de hoogste tijd voor de volgende stap en voegt nog zo’n succesnummer aan de collectie toe. Namelijk een modulair systeem van hoogwaardig rvs. Hiervoor kon eigenlijk maar een merk hun goedkeuring wegdragen: Alpes Inox, gemaakt in designland Italië. Ook hierbij zijn ontelbaar veel opstellingen mogelijk, zodat er altijd een past in jouw huis. Hoe groot of klein de beschikbare ruimte ook is. En of het nu je eerste studio is of misschien wel een enorm landhuis betreft. Het systeem is ook heel handig als je klein wilt beginnen en later wilt aanvullen met nieuwe modules. 

Keuken voor binnen en buiten

De keukens van Alpes Inox worden geproduceerd van hoogwaardig staal en kunnen daarom ook als buitenkeuken worden samengesteld. De mogelijkheden zijn echt eindeloos. Kies bijvoorbeeld voor alles in rvs of voor fronten in hout of wit.

Tot ziens?

The Big Easy heeft een complete opstelling staan in hun showroom en laten je heel graag alle ins en outs zien. Meer info, over de verschillende modules en apparatuur, vind je op de website.

Ook interessant?