vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Woonkamer - Modulaire meubels zijn dé trend: 6 fijne banken

Modulaire meubels zijn dé trend: 6 fijne banken

We zijn allemaal wat meer thuis in deze tijd en dus willen we een heerlijk plekje om te zitten en leven. Modulaire meubels lenen zich perfect voor makkelijke make-overs, maar zijn ook heel handig als je wat kleiner woont. Een compacte hoekbank of een U-vorm creëren, bepaalde modules verplaatsen of toevoegen: met deze flexibele pareltjes kan je eigenlijk alle kanten op. 

1. Zuiver

Het ontwerpteam van Zuiver staat voor een eigentijdse en frisse collectie Nederlandse designs die ook nog eens perfect met elkaar te combineren zijn. Inmiddels wordt de collectie in meer dan 80 landen verkocht verspreid over drie continenten.

Deze combinatie tussen een loveseat en een hocker kun je jouw bank zo groot maken als je zelf fijn vindt:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ZUIVER (@zuiver_) op

2. By SIDDE

Ken je de modulaire banken van By SIDDE al? Dit bedrijf maakt je designbank op bestelling. Jij stelt je eigen designbank samen in de configurator. Zodra je de keuze hebt gemaakt, gaan vakmensen voor je aan de slag. Het zijn mooie banken die met bijna alle woonstijlen wel gecombineerd worden. En tof dat ze zijn.

Bank Sommer in de kleur Silver Grey: 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door By SIDDE (@bysidde) op


3. 4×6 Sofa

Met 4×6 SOFA willen jeugdvriendinnen Ellen en Suzanne het vooral leuk en eenvoudig maken om een bank te kopen. Leuk door inspirerend te zijn, kwaliteit te bieden en met mooie stoffen te werken. Eenvoudig door de keuze uit 6 modellen in 24 kleuren voor een vaste prijs.

Elke dag is het weer een verrassing welke opstelling er gemaakt wordt:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 4x6SOFA (@4x6sofa) op


4. Sofacompany

Flexibel wonen zit in de lift: modulaire meubels zijn hip. Bij het Deense designmerk Sofacompany gingen er bijna dubbel zoveel (93%) modulaire sofa’s over de Nederlandse toonbank als je het vergelijkt met vorig jaar. Genoeg reden om deze modulaire en mooie meubels nog eens in het zonnetje te zetten.

Wat dacht je van deze roze op pootjes?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SOFACOMPANY (@sofacompanyofficial) op


5.DFS Banken

In het assortiment van DFS zitten heel wat heerlijke hoekbanken. Wat je woonsmaak of interieurstijl ook is, bij DFS vind je de perfecte hoekbank. We zetten er graag eentje in de spotlights waarop je heerlijk kunt relaxen, met de pootjes gestrekt. De banken van dit bedrijf worden met de hand en met liefde gemaakt, voor elke dag.

De warme Patterdale in Navy Velvet:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door DFS (@dfs) op


6. Eijerkamp

Nu we dit najaar nog veel thuis zijn, is de behoefte naar een comfortabele modulaire, multifunctionele bank misschien wel groter dan ooit. Elementenbank Pien van Eijerkamp, gezien in de vtwonen Stijl Studio Bohemian, stel je de hele woonmaand oktober geheel naar wens samen in honderden soorten stof en leer met 15% korting op elke uitvoering. Kom langs in de Eijerkamp woonwinkels voor alle mogelijkheden.

Elementen bank Pien scoort je nu met korting:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Eijerkamp (@eijerkamp) op

Welke bank zou jij kiezen? 

 

Ook interessant?