///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - vtwonen - Meubel op maat: kast met klasse 

Meubel op maat: kast met klasse 

Of het nu gaat om kleding, boeken, speelgoed of andere spullen die je uit het zicht wilt hebben: een kast is je beste vriend. Wie op zoek is naar een bijzonder meubel dat je zelf kan samenstellen, bijvoorbeeld als je het hebt over formaat, kleur, hoogte, type deuren en planken, doet er goed aan om kast GAAF! van Allure te checken bij Woninginrichting-Aanhuis.nl Want wat een blikvanger is dit!

Kast GAAF! van Allure kan je helemaal zelf samenstellen, net zoals jij hem mooi vindt. De losse onderdelen uit deze zwevende collectie worden bevestigd aan de muur. Een ruimte wordt zo al heel snel ruimtelijk en speels. Je kan voor elke vorm en afmeting kiezen. Ook de maat bepaal jezelf. Wil je een heel hoge kast? Of eentje die net een paar centimeter langer is dan een standaard breedte? Geen probleem, want de kast wordt exact op de millimeter nauwkeurig voor jou gemaakt. Schuin, recht of rond en met draai- of schuifdeuren: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ook in kleur heb je veel keuze en combinaties hiervan. Zwarte binnenkant en gele deuren? Of juist een rode ombouw en planken met leerlook voorzetlades? Ook mogelijk. Jij bepaalt wat je mooi vindt en hoe jouw kast eruit komt te zien. O, een kast is niet af zonder fijne extra’s zoals led-verlichting. Die kan je dan mooi meenemen in je ontwerp.

In deze video leggen de vakmensen van Woninginrichting-Aanhuis.nl meer uit over de gave kast:

 

Aan de slag

Als je eenmaal hebt bedacht hoe je kast eruit komt te zien, moet je nog even de puntjes op de i zetten. In de winkels van Woninginrichting-Aanhuis.nl maken ze graag samen met jou een 3D-tekening op maat met daarin de plek voor de units, de kleuren, inrichting en verdeling. Als jouw ontwerp klaar is, komt er een monteur langs om op te meten en bij levering komt hij of zij ook weer om de kast te plaatsen. Hoe fijn!

Kom naar de winkel bij jou in de buurt en laat hier jouw GAAF! kasten uittekenen. Ze zijn benieuwd naar jouw creatie! Of maak via de button hieronder een afspraak voor een online interieuradvies:

Ook interessant?