vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Woonkamer - Gaaf: knappe kast op maat 

Gaaf: knappe kast op maat 

Je hebt kasten die handig zijn om spullen uit het zicht te bergen én je hebt kasten die daarnaast ook echt iets toevoegen aan de ruimte waarin ze staan. De kast GAAF! van Allure valt absoluut in die laatste categorie. Je stelt hem zelf samen en hij wordt precies gemaakt zoals jij het wilt.

We zijn zo enthousiast over dit meubel dat we bijna niet weten waar te beginnen met het uitleggen van alle toffe specs. Laten we maar beginnen met wat het precies is. GAAF! van Allure vind je bij Woninginrichting-Aanhuis.nl en is een zwevende collectie met losse onderdelen die bevestigd zijn aan de muur. Geen poten meer, geen planken op de grond. Een ruimte wordt zo al heel snel ruimtelijk en speels. Omdat je de kast op maat kunt laten maken, kan je voor elke vorm en afmeting kiezen. Zo is jouw kast niet alleen onwijs tof, maar ook heel uniek.

Mooi op maat

Er is dus geen sprake van standaardmaten, van 40, 60 of 90 centimeter bijvoorbeeld. De kast wordt exact op de millimeter nauwkeurig voor jou gemaakt. Een kast van 43,2 centimeter? Of een hoogte van over de 3 meter. Geen probleem. Schuin, recht of rond en met draai- of schuifdeuren: alles is mogelijk.

Kies je kleur en combineer

Ook in kleur is de keuze reuze. Je maakt jouw GAAF! kasten helemaal uniek door het kleurgebruik. Zwarte binnenkant en gele deuren? Kan! Of juist een rode ombouw en planken met leerlook voorzetlades? Ook mogelijk. De kast wordt exact zoals jij hem mooi vindt.

Maak de ontwerper in jezelf wakker

Hoe pak je het bij het samenstellen van de kast aan? Ten eerste is het handig om te weten waar je je kast op maat wilt hebben. Is het een combinatie van tv-meubel met een opberger? Dan is het handig om te weten wat de afmetingen van de ruimte zijn. Je hoeft dit trouwens niet alleen te bepalen, want in de winkels van Woninginrichting-Aanhuis.nl maken ze graag samen met jou een 3D-tekening op maat. Ze helpen je graag met het bepalen van de plek voor de units die je kiest, de kleuren en een zo praktisch mogelijke inrichting en verdeling.

Kast gekozen? Dan komen hun monteurs bij je langs om de exacte maten op te meten. Ook die ene millimeter die je zelf wellicht over het hoofd hebt gezien. Als de kast klaar is, komen de monteurs ook weer. Heerlijk, hoef jij niet zelf aan de slag met schroeven. Alles ligt in de handen van bekwame monteurs, hoe fijn. En daarna hoef jij alleen nog maar in te richten en lekker genieten van het je nieuwe mooie uitzicht. 

Dus hop, waar wacht je nog op? Kom naar de winkel bij jou in de buurt en laat jouw GAAF! kasten uittekenen. Ze zijn benieuwd naar jouw creatie! Of maak via de button hieronder een afspraak voor online interieur-advies.

 

Ook interessant?