///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Uitgelicht - Mooie minimalistische relaxfauteuil

Mooie minimalistische relaxfauteuil

Stoel Bibo van Pode is prachtig, zit heerlijk en stel je precies samen zoals jij hem mooi vindt. Hier wil je toch direct in gaan zitten om voorlopig even niet op te staan?

Bibo is zonder twijfel een van de gezelligste bewoners van de Pode-collectie. Hij ontvangt je met open armen voor een eindeloze dosis zitcomfort. Op zijn vierteensvoet uit gegoten aluminium staat hij stevig zijn mannetje. Net als bij de andere producten van Pode kies jij precies de uitvoering zoals je ‘m mooi vindt. Ga je bijvoorbeeld voor één kleur leer of stof, of kies je voor jouw uitvoering die precies in jouw interieur past?

Intrigerend lijnenspel

Ontwerper van de mooie stoel is Roderick Vos. Hij schaafde lang aan de perfecte vorm voor deze karakteristieke fauteuil. En dat zie je terug. Bibo is uitnodigend, uitgesproken en uitgekiend, door zijn intrigerende lijnenspel met ronde vormen en rechte banden. En natuurlijk is er ook een bijpassende poef. Zo kun je lekker met je voeten omhoog genieten van het comfort dat deze heerlijke stoel je verschaft.

Minimalistische relaxfauteuil

Roderick had met het ontwerp van zijn stoel een bepaalde bedoeling voor ogen. Hij wilde het vertrouwde beeld van de bestaande fauteuil doorbreken: ‘Bibo heeft een ronde bolvorm waaruit ik aan de voorzijde een luxueuze zitschaal heb gebeeldhouwd. Vanuit die basis zijn er drie gestileerde vormen ontstaan, de zitting, de eerste rughelft en de schoudersteun. Aan de voorzijde zie je een combinatie van lineaire en afgeronde vormen en aan de achterzijde smelten de componenten samen. Zo wordt Bibo een moderne interpretatie van de relaxfauteuil, teruggebracht tot een minimalistische lijnvoering.’

Meer informatie over maten, stofbekleding en prijzen vind je op de site van Pode.

Dit is de heerlijke stoel trouwens. Hier wil je toch nooit meer uitkomen? En de stoel misstaat in geen enkel interieur.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pode (@podedesignfurniture) op

Ook interessant?