vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Meneer van Hout maakt meubels anders

Meneer van Hout maakt meubels anders

Meneer van Hout is een meubelmaker uit het midden van het land. De meubels die zij maken zijn persoonlijk, uniek en op het lijf geschreven van hun klant.

Over Meneer van Hout

Eind 2014 bundelden een houthandelaar en ontwerper hun krachten om een product te ontwikkelen waar ze de passie van beiden in kwijt konden. Met de kennis van het complete productieproces en de sterke behoefte om onderscheidende producten te maken was Meneer van Hout geboren. Meneer van Hout is uitgegroeid tot een zaak waar alles bij elkaar komt. Als klant kom je binnen in de showroom waar je rechtstreeks zicht hebt op het magazijn, werkplaats, kantoor en de fotostudio. Tijdens jouw bezoek ruik je de heerlijke geur van hout en hoor je de machines ronken.

Jouw persoonlijke smaak

Bij Meneer van Hout geloven ze dat een meubelstuk waar de klant zijn/haar persoonlijkheid in kan leggen het “thuisgevoel” versterkt. De persoonlijke smaak zie je terug in vorm, kleur, materiaal, formaat en details. Hout is voor hen altijd de basis van een uniek meubel.

Het thuisgevoel

De missie is om zoveel mogelijk “thuisgevoel” te creëren in zoveel mogelijk woonkamers, kantoren en andere ruimtes. Door eigen productie en gebruik te maken van de laatste productietechnologieën kunnen wij alle persoonlijke dromen van de klant uit laten komen.

Een eiken salontafel in de vorm van een box blijft een stijlvol meubel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Meneer van Hout (@meneervanhout) op

Superstrakke kast met soft touch lades en schuifdeuren.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Meneer van Hout (@meneervanhout) op

Meer weten over Meneer van Hout? Bekijk de video:

Ook interessant?