vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Verlichting - Licht in een uniek jasje

Licht in een uniek jasje

Licht als beleving in een jasje van design: zo zou je de KuvaLights kunnen omschrijven. Zelfs zonder het licht aan te doen, zijn dit ware kunstobjecten op zich.

KuvaLights bestaan uit een combinatie van prachtig ontworpen designlampen en moderne verlichtingstechnieken. Het zijn eyecatchers in elk interieur, waarbij ieder design een unieke inspiratiebron heeft. Uitgeschakeld zijn het ware kunststukken en bij het aanzetten, komt er nog een extra dimensie bij: het licht. Of zoals de makers het op hun site zo mooi zeggen: waar kunst verlicht wordt en licht kunst is.

Je hebt zelf op ieder moment van de dag invloed op de kleur van de verlichting. Deze designlamp is niet alleen bedoeld als een verlichtingsobject, hiermee haal je ook beleving in huis. 

Kleur kiezen en sfeer creëren

Elke kleur verlichting die je kiest heeft namelijk een ander effect op de sfeer, de ruimte en ook op jouw stemming. Een grijze dag buiten? Haal het zonnetje in huis met een geel licht of haal de lente naar binnen met een zachtgroen licht. Vallen de mussen buiten van het dak? Dan zet je jouw KuvaLight op blauw en zie daar je virtuele airconditioning. Wil je een fijne romantische sfeer creëren? Dim dan de verlichting en gebruik een zacht geelwit licht.

Bediening: kind kan de was doen

Denk niet dat het een ingewikkeld product is om te bedienen. De bediening van de KuvaLights is juist best simpel. Door een app zijn de kleur en lichtintensiteit gemakkelijk in te stellen. De wandlampen zijn compatibel met Philips Hue, DMX en andere lichtcontrole- en domoticasystemen. Je kunt de verlichting aan de muur en aan het plafond hangen.

De lichtobjecten zijn verkrijgbaar in bamboe, geborsteld aluminium en koper, goudlook en in zwarte glanslak. Je kunt kiezen uit ronde en rechthoekige lampen, bij elke collectie kun je uit twee standaardmaten kiezen. Kijk voor alle productinformatie op de site, hier vind je een uitgebreid overzicht en veel inspiratie.

Bijzonder hé?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door KuvaLight_lighting (@kuvalight) op

Ook interessant?