vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Uitgelicht - Primeur: prachtige Japanse prenten

Primeur: prachtige Japanse prenten

Muurmeesters presenteert tijdens de digitale vt wonen&design beurs 2020 de nieuwste aanwinst in hun collectie. Prachtige Japanse prenten, met uitvoeringen in fluweel en voorzien van gouden lijsten.

Met een Muurmeester kunnen de mooiste schilderijen van de grootste meesters in huis – of op kantoor – gehaald worden. Kunst uit een museum, maar dan voor ruimtes waar écht geleefd mag worden. In 2020 maakt het bedrijf een uitstapje naar Japanse pentekeningen: het bedrijf breidt de collectie uit met Japanse prenten van Ohara Koson. De tekeningen van Koson komen prachtig uit in de gouden lijsten én fluwelen uitvoeringen. En: je vindt ze alleen bij Muurmeesters.

Japanse prenten zijn prachtig gedetailleerd met rustige kleuren. De mooie smalle maten, de compositie en eenvoud van de ontwerpen geven rust en kracht aan een ruimte. Er zijn uitvoeringen in fluweel en gouden lijsten. De combinatie, fluweel en goud met een Japanse prent, geeft een chique, anders-dan-anders wow-effect, en past helemaal bij de huidige kleurentrends.

Primeur tijdens vt wonen&design beurs 2020

De nieuwe collectie is verkrijgbaar vanaf oktober 2020. We zijn best een beetje trots, want de vt wonen&design beurs (1 t/m 10 oktober) heeft de primeur! De prachtige prenten, met prints, stof en frames van hoge kwaliteit, zijn vanaf dan te verkrijgen in maten vanaf 100 cm tot wel 300 meter hoog. De prijs? De normale uitvoering is er vanaf 300 euro, met een gouden lijst vanaf 375 euro en in het fluweel met gouden lijst 525 euro.

Over Muurmeesters

Sylvia Kieft was vanaf jongs af aan al gefascineerd door de schilderkunst van de Hollandse oude meesters. In 2015 startte zij met haar bedrijf Muurmeesters in haar geboortestad Haarlem, waarna zij heel wat woningen en bedrijfspanden heeft mogen verrijken met Hollandse meesterwerken. Een Muurmeester is een 100% Hollands product, van Hollandse bodem, geschikt voor ieder formaat muur en elk budget. Ook heeft Muurmeesters kussenhoezen met prints van de Hollandse meesters in haar assortiment opgenomen, wat de Hollandse meesterwerken nog toegankelijker maakt.

Op muurmeesters.nl vind je meer dan 200 schilderijen, van 1×1 tot en met 2×3 meter. Zo’n mooie Muurmeester selecteren en bestellen is heel eenvoudig.

 

Ook interessant?