Bestel snel je tickets >>
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Fashion portret met jou in de hoofdrol

Fashion portret met jou in de hoofdrol

Zoek je een uniek kunstwerk en houd je van kleurrijke fotografie, dan vertellen we je graag meer over AtypiS. Zij maken fashion portretten die zo uit een magazine lijken te komen. Met jou in de hoofdrol. Aan de shoot houd je een mooi kunstwerk én een bijzondere herinnering over. In de maand oktober profiteer je bovendien van een speciale woonbeursaanbieding.De makers

AtypiS bestaat uit een creatief duo: Arjan en Simone. Zij hebben een achtergrond in theater en media en veel ervaring in het stylen en opbouwen van sets. Hun kijk op fotografie is origineel en met hun portretten leggen ze vast wat jou mooi en uniek maakt. Ze laten zich inspireren door jou,  wat je doet, waar je van droomt of waar je van houdt. Vervolgens stylen ze een beeld en setting met jou in de hoofdrol.

Jouw wereld

Je zoon als astronaut, jij als Alice in Wonderland of een beeldverhaal van je gezin in een stijl die bij jullie past. Van AtypiS kun je een bijzondere shoot en verrassend resultaat verwachten. Ze hebben drie thema’s waaruit je kunt kiezen voor een fashion portret:

  1. fantasie
  2. jouw wereld
  3. jouw favoriet.

Je gaat in gesprek met AtypiS en samen werken jullie een idee uit voor de shoot. Op hun site vind je voorbeelden van hun werk. Behalve dat jij het fotograferende duo inspireert, inspireren ze jou ook en ze denken met je mee. Hun creativiteit, originaliteit en positieve energie belooft een bijzondere samenwerking.

Specale woonbeursaanbieding

Zie je het wel zitten, een fashion portret van AtypiS, dan profiteer je de hele maand oktober van een speciale beursaanbieding: voor 595 euro boek je een fotoshoot binnen het thema ‘jouw wereld’ (exclusief materiaal).

Tip: Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden en het creatieve duo achter AtypiS op hun site.

Ook interessant?