vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Uitgelicht - Deze portretten sieren elke muur op

Deze portretten sieren elke muur op

Soms komen we van die producten tegen, waarvan je meteen denkt: hoe bedenk je het? En vooral: wat bijzonder! Deze prachtige portretten vallen zeker in die categorie.

Wij zijn best wel een beetje fan van dit bijzondere product wat met een beetje stylen zulke mooi plaatjes maakt in huis. Daarom schreven we er al eerder een artikel over. Heb je ze weleens gezien, de portretten van Hollandse Sier? Ze zijn het bekijken meer dan waard.

Uit de streek

Het zijn portretten van vrouwen in hun streekdracht, van Zeeland tot Friesland, uit de periode zo rond 1900. De vrouwen en mannen in streekdracht droegen prachtige sieraden van bloedkoraal en granaat met sloten, krullen en strikken van goud. De portretten in de collectie komen uit verschillende provincies van Nederland en laten verschillende soorten drachten zien.

Goud geeft glans

Elk portret is handgemaakt en gedrukt op doek. De makers voorzien de sloten, krullen en strikken op de afbeeldingen van een gouden accent door middel van bladgoud. Het goud voorziet de portretten en je interieur van een fijne dosis glans. Om je een beetje een idee te geven van het prijskaartje dat eraan hangt: de prijzen voor een portret variëren van 100 tot 425 euro, afhankelijk van het formaat dat je kiest. Het portret is te bestellen met mooie baklijst, in zwart of houtkleur, of zonder baklijst.

3x Favorieten

Dit is nou typisch zo’n product waarnaar je wilt blijven kijken. Daarom zetten we drie van onze favorieten voor je op een rij, maar dat was nog lastig kiezen… Wat is jouw favoriet?

Dit is een portret uit Zeeland- Zuid Beveland

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door HOLLANDSE SIER (@hollandsesier) op

Dit is een portret uit Zeeland – Walcheren

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door HOLLANDSE SIER (@hollandsesier) op

Of is dit jouw favoriet?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door HOLLANDSE SIER (@hollandsesier) op


Het gezicht achter Hollandse Sier

Het is een echt familiebedrijf, Hollandse sier. Kijk, dit zijn ze, de vrouwen achter het bedrijf, hier zie je moeder Carla en dochter Victorien:

 

Ook interessant?