///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Woonkamer - Kies voor een make-over met duurzame designmeubelen

Kies voor een make-over met duurzame designmeubelen

Het zal je niet ontgaan zijn: duurzaamheid is een hot topic. Er zijn een heleboel manieren om jouw woonomgeving groener te maken: van goede isolatie tot waterbesparende snufjes. Maar wat dacht je van een prachtige groene inrichting? Duurzaam wonen zonder in te leveren op comfort en design? Check! Met de meubels van Ethnicraft krijgt jouw huis een verantwoorde en stylish make-over. 

Toe aan een duurzame make-over?

Let er dan op dat de meubels die je koopt gemaakt zijn van verantwoorde materialen, zoals duurzaam geproduceerd hout, gerecycled papier, karton of bamboe. Kies voor een tijdloos item om te voorkomen dat je er snel op uitgekeken bent. Dat ecologisch en mooi tegenwoordig moeiteloos samengaat bewijst de stijlvolle collectie van Ethnicraft. Dit Belgische meubelmerk heeft duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan. Al het teakhout draagt een 100% FSC-label.

Milieuvriendelijk

Hout is hét materiaal voor Ethnicraft.  Maar dan wel duurzaam verkregen. Ze houden dan ook rekening met de herkomst van het hout, de energie die gebruikt wordt tijdens het productie – en distributieproces, de behandeling van het hout en het creëren van zo weinig mogelijk restafval.

Herkomst

Het teakhout vindt zijn oorsprong in Indonesië; Ethnicraft verzamelt hout van verlaten gebouwen en oude pakhuizen op Java. Daarnaast gebruiken ze hout verkregen bij Indonesische teak-plantages.

Duurzaam en stylish

De eigentijdse meubels zijn mooi en clean. Denk: strakke smaakvolle belijningen en geen poespas. De items, variërend van salontafels tot wandkasten, voelen zich dan ook meer dan thuis in industriële of Scandinavische interieurs. Dankzij het massieve hout zijn de meubels oersterk en heb je er levenslang plezier van. Ook dat is duurzaam.

Meer informatie?

Kijk op Ethnicraft.com. We zetten onze favorieten vast voor je op een rij:

Prachtige site-tabel met een mooie flow

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ethnicraft (@ethnicraft) op

Of ga je voor een fijne eettafel met toffe stoelen?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ethnicraft (@ethnicraft) op

 

 

 

Ook interessant?