vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Woonkamer - Inspiratie nodig? Bestel dit gratis woonmagazine

Inspiratie nodig? Bestel dit gratis woonmagazine

Het nieuwe Montèl woonmagazine is uit. Laat je inspireren door 126 pagina’s boordevol wooninspiratie. Met daarin de laatste interieurtrends, de nieuwste ​Montèl-collectie ​en unieke beelden van de mensen achter het merk Montèl. Duik in de heerlijke wereld van banken​ en ​fauteuils​ in de meest prachtige stoffen of die volledig naar eigen wens zijn samen te stellen.

Compleet vernieuwd

In het nieuwe magazine van Montèl zijn een aantal opvallende dingen vernieuwd. Zo is er voor de fotografie gekozen voor geweldige locaties, waardoor de meubelen van het bedrijf nog beter tot hun recht komen. Daarnaast laat Montèl-stylist Yvon van Grinsven je kennis maken met de drie nieuwste woontrends: Zen Chic, Karakater en Planeet Aarde. Uiteraard krijg je in het nieuwe magazine ook tips & tricks over het toepassen van deze nieuwe trends bij jou in huis.

Vraag ‘m gratis aan

Nieuwsgierig geworden naar het nieuwe magazine? Je vraagt ‘m nú gratis aan via de website​. Ben je op zoek naar een nieuwe bank of fauteuil en wil je inspiratie op doen? Wacht dan niet langer en bestel het nieuwe magazine van Montèl. Lees- en kijkplezier gegarandeerd.

Ook interessant?