vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Uitgelicht - Jaloezieën van bijzondere houtsoorten

Jaloezieën van bijzondere houtsoorten

Voor wie op zoek is naar nieuwe raamdecoratie hebben we een o zo fijne tip! Luxaflex® heeft nog niet zo lang geleden de collectie houten jaloezieën uitgebreid met prachtige nieuwe dessins en kleuren. En: dit type raamkleding is ook verkrijgbaar met een heel slim bedieningssysteem.

In de collectie houten jaloezieën vind je veel bijzondere houtsoorten, in veel verschillende kleuren en structuren. Zo is het nieuwe Supreme Woods gemaakt van de hoogste kwaliteit hardhout. Prachtig: de natuurlijke schoonheid van de nerven vormt het hart van het design. Daarnaast zijn de jaloezieën Wood Elements in nieuwe kleuren beschikbaar. Deze kunststof jaloezieën hebben houttexturen met een warm accent en zijn perfect bestand tegen vocht. Alle lamellen zijn in twee breedtes beschikbaar, 50 en 70 millimeter. Op die manier kun je zelf te bepalen hoeveel zonlicht er wordt doorgelaten en hoeveel privacy gewenst is.

Eigen kleur kiezen

De collectie bevat nu ook populaire trendkleuren van diepzwart tot Scandinavisch blank hout. Er is keuze uit glanzende en matte afwerkingen en unieke patronen. Zo zijn er Shine lamellen met een sterke glanslaag of Art lamellen met een subtiel kleurverloop. Er is keuze uit oneindig veel uitvoeringen, want de lamellen worden in elke gewenste kleur geleverd.

Ladderbanden met linnentextuur

Alle houten jaloezieën kunnen bovendien van zo’n stijlvolle ladderband worden voorzien. De geweven banden met linnentextuur zijn er in twee maten (in 10 of 38 millimeter) en zijn echte eyecatchers. Er is een ruime keuze uit subtiele kleuren en hippe patronen, zodat de banden precies bij het hout of juist bij andere elementen in je interieur passen.

Slim systeem

Met het slimme bedieningssysteem PowerView® Automation zijn de jaloezieën te bedienen vanaf iedere locatie met een smartphone, tablet of bijhorende afstandsbediening, maar ook met slimme assistenten zoals Google Assistant en Amazon Alexa. Houten jaloezieën zijn daarnaast verkrijgbaar met het LiteRise® bedieningssysteem. Een kind- en huisdiervriendelijk systeem dat ervoor zorgt dat de raamdecoratie in een handomdraai omhoog of omlaag kan bewegen.

Duurzaamheid

Nog even over dat hout. Wist je dat duurzaamheid een belangrijke rol speelt bij het samenstellen van de Luxaflex® collecties? Het bedrijf is namelijk aangesloten bij de Forest Stewardship Council® (FSC®) en veel producten in de collectie met houten jaloezieën dragen het FSC®-label. Ook is in de collectie het houttype Bamboe beschikbaar, het meest ecologisch verantwoorde hout afkomstig van speciale plantages.

Over Luxaflex

Leuk om te weten: Luxaflex® is het belangrijkste raamdecoratie merk van Hunter Douglas, wereldmarktleider in raambekleding en architecturale producten. Het merk ontstond in 1951 en introduceerde de aluminium horizontale jaloezie. Sindsdien worden regelmatig innoverende originele producten gelanceerd, in binnen- en buitenzonwering.

Zo zijn er inmiddels heel wat collecties met mooie producten. Denk aan: (rol)gordijnen, rolluiken, verduisterende gordijnen, screens, shutters, plissé gordijnen, vouwgordijnen, plissé hordeur, gordijnen op maat, plissé gordijn, horren, rolgordijnen op maat, knikarmscherm. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of Luxaflex® heeft het wel.

Uitgangspunt is dat iedereen een persoonlijke stijl kan creëren met hun producten. Functionaliteit, esthetiek, licht- en warmtewering worden daarvoor gecombineerd, zodat er inspirerende, hoogwaardige en marktgeoriënteerde collecties ontstaan. Kijk voor inspirerende ideeën op luxaflex.com.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Luxaflex Nederland (@luxaflexnl) op

Ook interessant?