vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Innovaties en trends op het gebied van verlichting

Innovaties en trends op het gebied van verlichting

Verlichting heeft een enorm effect op de sfeer in huis. Calex, de makers van sfeerlicht, weten als geen ander hoe licht werkt en combineren deze kennis met actuele woon- en interieurtrends. Tijd voor een eigen Experience Center.

Prachtige collectie

Vorig jaar lanceerde het merk maar liefst vijf nieuwe series waaronder; een kleurrijke Colors lijn in verschillende maten, een tijdloos Scandinavische lijn, een stijlvolle Fusions lijn én een moderne Smart Home serie met daarin verassend mooie lampen die gezien mogen worden.

Calex opent eigen Experience Center

Dit jaar gaat het merk een stukje verder. Het opent namelijk haar allereerste Experience Center op de Coolsingel in Rotterdam. Op vrijdag 2 oktober, aan de start van de woonmaand en het lichtseizoen, opent Calex haar deuren. Interieur-lovers kunnen hier hun hart ophalen en kennismaken met de allesomvattende verlichtingscollectie van Calex. Laat je verrassen door het complete assortiment decoratieve lampen en smarthome-producten voor ieder interieur.

Kom je kijken?

Met een vloeroppervlak van ruim 245m2 en etalages rondom op een toplocatie in Rotterdam worden de producten in een inspirerende setting gepresenteerd en tonen zij de nieuwste innovaties en trends op het gebied van verlichting.

Meer informatie: Calex.nl

Wat denk je van rose gold verlichting? Hip en chique.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door CREATORS OF AMBIANCE (@calexholland) op

Bezoek het Experience Center:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door CREATORS OF AMBIANCE (@calexholland) op

Ook interessant?