vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Een slim huis voor een goede prijs, zonder sores

Een slim huis voor een goede prijs, zonder sores

Als je online op zoek gaat naar de mogelijkheden van slim wonen, smart home of domotica (geef het beestje een naam), dan ontdek je al snel dat het lastig is om goede en objectieve informatie te vinden. Het bedrijf METDOMOTICA helpt je met smart home advies al vanaf € 495. Objectief en gericht op jouw vraag, budget en situatie. En biedt nu ook verschillende, superhandige pakketten aan.

Meerwaarde

Hun advies heeft alleen echt meerwaarde als je in de markt bent voor een zogenaamd geïntegreerd smarthome systeem (waarbij alle technieken gekoppeld worden en jij je huis met één app kunt bedienen). Prijzen van dit soort systemen beginnen bij circa € 5000 voor een hele woning. Met de nadruk op ‘beginnen’ want er zijn nogal wat keuzemogelijkheden. In de praktijk vinken veel mensen nogal wat opties aan en ben je een veelvoud van dit bedrag kwijt.

Installeer voor mij

Maar wat nu als geen € 5000 of meer wilt uitgeven en toch je huis slim wilt maken? Zonder de sores van zelf installeren? Met installeervoormij.nl lanceren de jongens van METDOMOTICA een nieuw concept. Ze bieden pakketten aan voor wifi, veiligheid, verlichting, verwarming en audio. Binnen de pakketten heb je verschillende opties, krijg je altijd één vaste prijs (inclusief installatie en voorrijkosten) en word je helemaal ontzorgd. Zo maak je je huis slim, zonder sores en zonder (prijs)verrassingen achteraf.

Meer weten over wat ze precies voor je kunnen doen? Klik dan hier.

P.S. Kijk je mee?

Wil je trouwens meer weten over de mogelijkheden van een smart home? Ben je benieuwd welk type klant je bent en welke apparatuur het beste bij jouw situatie past? Bekijk hier dan het seminar terug van METDOMOTICA.

Ook interessant?