Bestel snel je tickets >>
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Een heerlijk nieuw bed: dit is de Auping Noa

Een heerlijk nieuw bed: dit is de Auping Noa

Auping heeft een nieuw, prachtig bed ontworpen. Deze staat mooi in iedere slaapkamer, is duurzaam gemaakt en gaat lang mee. Het bed is ontworpen door Eva Harlou, een Deense ontwerpster. En het wordt gemaakt in Deventer. Een échte musthave: kijk je even mee?

Met liefde

Er is met liefde aan Auping Noa gewerkt, en dat kun je wel zien. Het hoofdbord is gedetailleerd opengewerkt, het frame is mooi afgerond en de poten hebben een subtiel gefreesd randje. Dit bed heeft alleen maar zachte vormen en krijgt haar unieke uitstraling door de golf in het ontwerp.

Rust, troost en geborgenheid

De naam Noa betekent letterlijk rust, troost en geborgenheid. En dat is geen toeval. Wat het bed zo mooi en rustig maakt, is de afwerking. Het bed heeft alleen maar ronde vormen en wordt gemaakt van beuken multiplex. Doordat dit hout uit laagjes is opgebouwd, heeft het de mooie eigenschap om gebogen te kunnen worden.

Mooi balans in de poten

De poten van Auping Noa staan niet (zoals bij de meeste andere bedden) aan de hoeken van het bed, maar zijn wat verder onder het bed geplaatst. Ze zitten vast aan een speciaal ontworpen aluminium verbinding die netjes verborgen is onder het bed en die ervoor zorgt dat het bed éxtra stevig op haar poten staat. Doordat de poten iets naar binnen staan, lijkt het alsof het bed zweeft in je slaapkamer.

Hou je hoofd erbij

Het hoofdbord lijkt achter het bed te zweven doordat het met een verborgen steun is vastgemaakt aan het bed. En die bijna onzichtbare steun is wél heel stevig, dus je kunt gewoon lekker samen tegen het hoofdbord aan zitten. Het geeft je, door de gebogen hoeken, een veilig en beschut gevoel.

Volop kleur

Het bed kan afgewerkt worden in zes beitskleuren. Geïnspireerd op wat we om ons heen zien in de natuur zijn deze kleuren zacht en rustig. Ze passen perfect bij het Scandinavische ontwerp. Balanced oak, Midnight black oak, Soft white oak, Chocolate brown oak, Dark blue oak, Chalk grey oak: welke kleur kies jij?

Voor de liefhebber van vakmanschap

Alle verbindingen zijn onzichtbaar en bij de overgangen tussen twee delen is er steeds een mooi randje gefreesd zodat je een sierlijk detail ziet in plaats van boutjes of schroefjes. Het oog wil ten slotte ook rust.

Meer informatie
Noa is verkrijgbaar als compleet tweepersoons-bed vanaf € 4155 inclusief hoofdbord, vlakke Auping spiraalbodems en Auping Inizio matrassen). Kijk op www.auping.nl/noa

 

Ook interessant?