///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - 3x fijne tips voor thuiswerken in stijl

3x fijne tips voor thuiswerken in stijl

Onze manier van werken verandert in rap tempo. Daardoor is er meer dan ooit aandacht nodig voor een goede werkplek thuis. Thuiswerken kan een hele uitdaging zijn. We geven je wat tips voor de beste raambedekking en lichtval voor jouw thuiswerkplek. Voorbereid aan de slag.

Ventilatie en lichtcontrole

Om rustig en geconcentreerd te kunnen werken is een optimale lichtbeleving van belang. Ook willen we niet afgeleid worden door te veel felle kleuren of dessins. Wit is de ideale basiskleur voor het interieur. Ook de keuze van de raamdecoratie is belangrijk. Met Duette® Shades filter je het felle zonlicht, maar beleef je nog steeds het daglicht optimaal, doordat het materiaal semi-transparant is. Zo heb je geen inkijk én is de kamer rustig en licht genoeg om goed te kunnen lezen, werken en wakker te blijven. Hoe donkerder een kamer is, hoe sneller een gevoel van moeheid je productiviteit af doet nemen. Dankzij de semi-transparantie kun je ook voor donkerder gekleurde Plissé of Duette® Shades kiezen, als je iets meer warmte wilt qua sfeerbeleving. En wil je frisse lucht? Gooi gerust je draai-/kiepraam open. Ook daar is goede raambekleding voor.


Voor ventilatie en lichtcontrol ideaal op de werkplek: Plissé Shades met FrameFix™

Stoer en zakelijke combinatie

Vind jij ‘alles wit’ snel ongezellig en wellicht ook niet zakelijk genoeg? Zoek dan naar meer contrast door te spelen met zwart. De combinatie zwart-wit is een echte trend en geeft een werkplek een hedendaagse en stoere uitstraling. Het grafische effect dat je krijgt door bijvoorbeeld te kiezen voor horizontale zwarte lamellen in een witte ruimte, zorgt voor een prachtig decor. Laat hier en daar wat zwarte accenten terugkomen, zoals een zwart metalen bijzettafel of een zwarte hanglamp.


Mooi contrast met Luxaflex® Houten jaloezieën

Stijlvol en informeel

In plaats van zwart, is de toevoeging van hout ook een goede stylingtip. Een grote houten eettafel die tegen een stootje kan, is een heerlijke plek om aan te werken. Met wat kleine krukjes die je makkelijk aanschuift, ontstaat een iets informelere sfeer die de creativiteit vast ten goede komt. Mix de strakke look van een licht rolgordijn met een lichte houtprint en je hebt in een handomdraai een stijlvolle werkplek.


Rolgordijnen van Luxaflex®, bloomingville geven een strakke en rustige look

Meer weten?

Kijk voor de dichtstbijzijnde vestiging op www.decorette.nl en maak online een afspraak met je Decorette ondernemer in de regio voor een persoonlijk woonadvies. Of klik op de button hieronder:

Ook interessant?