///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Vloeren - Dit kost een gietvloer

Dit kost een gietvloer

Droom je ook van zo’n mooie gietvloer in huis? Een vloer om op te leven, wonen en werken? Maar weet je niet goed wat dit kost? Hier lees je hoe je daar achterkomt. 

Of je nu kiest voor een gietvloer in de woonkamer of badkamer: het is een ideale vloer voor elke ruimte. Een lust voor het oog en comfortabel aan je voeten. En fijn: voor elke woonstijl is er wel een vloer die past.

Om het prijskaartje van een gietvloer te achterhalen, namen we een kijkje bij Motion Gietvloer.  Hier worden namelijk vloeren gemaakt met de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek. Strak en naadloos, comfortabel en onderhoudsvriendelijk, maar vooral de stijlvolle basis van ieder interieur. Dit bedrijf weet als geen ander wat er nodig is voor een perfecte vloer voor elke ruimte. Hun vloeren zijn heel gebruik- en onderhoudsvriendelijk en in veel samenstellingen en in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Goed, nog even terug naar wat zo’n vloer kost. 

Gietvloer: drie factoren die de prijs bepalen

De prijs van een gietvloer is afhankelijk van meerdere factoren. Zo spelen het oppervlakte, het type gietvloer en de ondergrond waarop de vloer gelegd moet worden een rol.

Oppervlakte: De prijs voor een gietvloer per vierkante meter is voordeliger bij een groot oppervlak, zo schrijft het bedrijf op hun site. Hoe groter het oppervlakte, hoe lager dus de prijs per m2. Tip: heb je een nieuwbouwhuis gekocht? Check dan even de buren. Als je samen voor een gietvloer kiest, kan dit flink in de prijs schelen. 

Type vloer: Het type vloer dat je kiest is ook van invloed op de prijs van de gietvloer. Zo is een vloer van kunststof voordeliger als je het hebt over de prijs per m2, dan een cementgebonden gietvloer. 

Ondergrond: Als je kiest voor zo’n mooie gietvloer, dan moet dit worden gegoten op een egale ondergrond. Als de ondervloer niet egaal genoeg is, moet dit eerst worden gedaan. Bij nieuwbouwhuizen zijn de vloeren trouwens vaak al egaal genoeg. 

Handige tip: wil je weten wat een gietvloer voor de specifieke situatie bij jou thuis zou kosten? Op hun site kan je snel en simpel aanvragen wat zo’n vloer (of wand) bij zou kosten. Als je je gegevens achter laat, krijg je binnen 48 uur het antwoord.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Motion Gietvloeren (@motionvloer) op

Ook interessant?