vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Uitgelicht - Dìt is waarom gordijnen in huis een goed idee zijn 

Dìt is waarom gordijnen in huis een goed idee zijn 

Het fijne van gordijnen is dat je ongelooflijk veel keuze hebt: ze zijn er in iedere gewenste smaak, kleur en stofsoort. We snappen het als je door de bomen het bos niet meer ziet, daarom hebben we een handige tip. Met dìt merk gordijnen sla je namelijk nooit de plank mis…

Gordijnen zijn een musthave voor je inrichting. Met de aankleding van stof voor je ramen oogt een ruimte direct warmer. Gordijnen en inbetweens zijn sterk sfeerbepalend voor iedere woonkamer. De finishing touch om een ruimte helemaal af te maken. Een mooie en bijzondere stof zorgt niet alleen voor sfeer en gezelligheid, maar zorgt er ook voor dat de woonstijl die jij graag wilt precies tot uiting komt. Je hebt enorm veel keuze als het gaat om kleuren en soorten stof. 

Gordijnen: mooi merk

Ben je op zoek naar gordijnen? Neem dan eens een kijkje bij Woninginrichting-Aanhuis.nl. Hier vind je exclusief de bijzondere collectie Inspire van Vadain. Het is een collectie met luxere stoffen. Vadain ontwerpt veelzijdige collectie gordijnstoffen, geïnspireerd op de laatste interieurtrends. Van deze stoffen maken ze in eigen ateliers de mooiste gordijnen en vouwgordijnen.

Deze zijn bijvoorbeeld toch super mooi?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Woninginrichting-aanhuis.nl (@woninginrichting.aanhuis.nl) op

Jij bepaalt hoe de gordijnen voor je ramen hangen. Er zijn diverse manieren om ze te confectioneren. Met een enkele- of een dubbele plooi, of met een wave-plooi. Ze zijn zelfs op te hangen aan een elektrische rail, zodat je ze op afstand kan bedienen.

Fijne voordelen van gordijnen

Wist je trouwens dat gordijnen een positief effect hebben op het geluid in huis? Stoffen zorgen, net als andere zachte materialen, namelijk voor een betere akoestische omgeving. Dat is ook heel fijn voor sfeerbeleving in huis. Of je nu kleur wilt toevoegen in huis of gewoon warmte en gezelligheid: gordijnen zijn eigenlijk altijd een goed idee. 

Ze dragen ook bij aan meer duurzaamheid in huis. Als je gordijnen bijvoorbeeld van een voering voorziet, worden ze verduisterend en isolerend. Zo verlies je in de winter minder warmte via de ramen en in de zomer blijft het binnen lekker koel. Op deze manier bespaar je energie.

Vakmanschap aan huis

Stofferen, monteren, vloeren leggen, schilderen en behangen: Woninginrichting-Aanhuis.nl richt jouw hele woning van boven naar beneden compleet in. Zij helpen je niet alleen met deskundig advies, maar ze nemen ook werk uit handen.

Voor het beste interieuradvies kun je een afspraak maken in hun showroom, zowel voor advies bij jou thuis als in de winkel. Het bedrijf denkt graag met je mee over de keuze van producten en wil jou ontzorgen bij het creëren van jouw droominterieur. Hier ben je gegarandeerd van echt vakmanschap voor jouw totale woninginrichting: van het advies in de winkel en de kwaliteit van de producten tot de montage bij jou thuis. Vakwerk, een oog voor detail en een gegarandeerde goede service, dat zijn namelijk hun basiswaarden.

Ook interessant?