///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Dít bed is een echte oase van rust

Dít bed is een echte oase van rust

Een bed heeft een belangrijke rol in je slaapkamer. Auping komt nu met een nieuw bed: Auping Noa. De naam Noa is gekozen omdat dat geborgenheid, stilte en rust betekent. En dat is precies waar dit bed een plek voor biedt: het is een plek waar je uit kunt rusten en waar je elkaar weer terugvindt.

De slaapkamer in

In de slaapkamer gebeurt zoveel meer dan slapen. Het is een plek waar je elkaar altijd weer tegenkomt, waar je films kijkt, eet, werkt en vooral ook een plek waar je tot rust komt. Auping Noa is het perfecte bed om heerlijk in weg te dromen. Een echt meubelstuk, je kan haar gerust midden in je slaapkamer zetten, want ze ziet er van alle kanten mooi uit. Het is een oase van rust waar je heerlijk kunt wegdromen.

Luchtig en rustig ontwerp

Het nieuwste bed van Auping, Noa, is met haar eenvoudige vorm, slimme details en natuurlijke materialen een echt Scandinavisch ontwerp. Ontworpen door de Deense designer Eva Harlou. En gemaakt in de eigen fabriek in Deventer. Auping Noa heeft een luchtig ontwerp en staat mooi in elke slaapkamer. Vast ook in die van jou.

Dit straalt rust uit

Er is met liefde aan Auping Noa gewerkt, en dat kun je wel zien. Alles om jou lekker te laten slapen. Het hoofdbord geeft je, door haar gebogen hoeken, een veilig en beschut gevoel. Het bed wordt gedragen door taps toelopende poten met mooie details. Ze staan iets naar binnen, waardoor het een beetje lijkt alsof het bed zweeft in je slaapkamer. Slaap lekker.

Meer weten over dit nieuwe bed?:

Schrijf je in voor de Auping nieuwsbrief en ontvang informatie over Auping Noa.

 

Ook interessant?