vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Deze keuken is tijdloos Deens design met een twist

Deze keuken is tijdloos Deens design met een twist

Maak kennis met Pavia, een nieuw keukendesign van Kvik. De slanke kastframes met verfijnd reliëf zijn geïnspireerd op een van de meest tijdloze keukendesigns en geven het klassieke uiterlijk van de kasten een moderne twist. Pavia is de allereerste keuken met omkaderde fronten van gerecyclede PET flessen en uitsluitend FSC-gecertificeerd hout. De keuken is ontworpen en geproduceerd met aandacht voor de volgende generatie. 

Klassiek

Zoals elk iconisch Deens design heeft de Pavia-collectie geen onnodige details. Daardoor krijgen de klassieke frames een tijdloze elegante uitstraling, gecombineerd met een spiegelglad, duurzaam oppervlak. De keuken past in elk interieur en gaat nog tientallen jaren mee, zowel qua functionaliteit als qua stijl.

Modern

De dunnere kastframes zijn voorzien van een verfijnd reliëf die zorgt voor een moderne look. ’We zien het als een uitdaging om steeds weer op zoek te gaan naar de juiste technologie, zodat we de fronten met reliëf van gerecycled materiaal op volledige grootte kunnen maken voor een aanzienlijk lagere prijs’, vertelt Claus Johnson, hoofd van de ontwerpafdeling bij Kvik.

Recycle

De matte, vingerafdrukvrije, eenvoudig te reinigen fronten van Pavia worden beschermd door een toplaag van gerecycled petmateriaal en alle houten keukenonderdelen zijn gemaakt van duurzaam FSC-hout. Combineer ze zoals je wil, met een werkblad van laminaat of massief hout en apparaten met het energielabel A+++. Zo geniet je van een keuken die ook aan de volgende generaties denkt en waar je nog decennialang mooie momenten in beleeft. Lees hier meer over de duurzaamheidsdoelstellingen van Kvik.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kvik (@kvikkitchen) op

Kvik keuken –Pavia (prijs € 7.514,-is inclusief kasten, handgrepen, plinten, werkblad en exclusief spoelbak, kraan, apparatuur, levering en montage)

Over Kvik

Al meer dan 35 jaar levert Kvik Deens design tegen verrassend lage prijzen. De 150 winkels van Kvik in heel Europa zijn eigendom van franchisenemers en in Nederland zijn in totaal 19 Kvik-winkels. Kvik maakt deel uit van het Zweedse concern Ballingslöv Int. AB, één van de toonaangevende keuken- en badkamerspelers in Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk. Lees meer op www.Kvik.nl

 

 

Ook interessant?