///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Uitgelicht - Design bureau als tijdloze thuiswerkplek

Design bureau als tijdloze thuiswerkplek

Simpel, maar spannend en briljant in uitvoering. Deze prachtige thuiswerkplek is Dutch Design en heeft alles in zich om een klassieker van de toekomst te worden.

We werken steeds vaker en meer vanuit huis. Dat kan je dit maar beter in stijl doen. Dit bureau uit de serie Gispen Today | Reaal ’19 is geïnspireerd op het bureau Reaal uit 1932, die destijds was ontworpen door Willem Hendrik Gispen. Het huidige ontwerp is van Richard Hutten, één van de bekendste hedendaagse meubelontwerpers van Nederland. Hij maakte voor het label Gispen Today de afgelopen jaren eigentijdse versies van de populairste Gispen ontwerpen. Met zijn eigentijdse versies van de klassieke ontwerpen brengt hij een modern eerbetoon aan de beroemde stalen buismeubelen.

Design thuiswerkplek

Deze prachtige thuiswerkplek is standaard uitgevoerd met een opbergvak onder het bureaublad en leverbaar met en zonder derde niveau. Mogen we je een tip geven? Dit bureau maakt een extra mooi plaatje samen met stoel Gispen 201XL BLACK. 

Design meubilair met betekenis

Dutch Originals is de overkoepelende merknaam voor toonaangevende Nederlandse designmeubelen. Het heeft de exclusieve rechten om de succesvolle ontwerpen van W.H. Gispen te produceren. Hierdoor zijn de klassieke, stalen buisstoelen teruggekeerd, net als veel andere ontwerpen van de bekende Nederlandse designer.

Bij Dutch Originals vind je een uitgebreid assortiment banken, fauteuils, hockers, stoelen, tafels, salon- en bijzettafels, lampen en accessoires. Je vindt er enkele Gispen Classics, Nederlands erfgoed. In deze collectie zijn tal van beroemde (met name buisframe) ontwerpen van W.H. Gispen, W. Rietveld, C.H. Hoffmann opgenomen. Deze modellen worden nog steeds in serieproductie vervaardigd, zoals de Gispen 101 die in 1931 werd ontworpen.

De collectie Gispen Today bevat nieuwe, eigentijdse modellen die geïnspireerd zijn op ontwerpen van W.H. Gispen. Het design van de meubels kenmerkt zich door de klassieke stalen buizen onder de banken, stoelen en tafels. Daarnaast zijn de ontwerpen tijdloos, stijlvol, in veel gevallen kleurrijk en altijd van hoge kwaliteit. 

Klassiekers van de toekomst

Het assortiment van Dutch Originals kenmerkt zich door ‘klassiekers van de toekomst’. Banken, fauteuils, stoelen en tafels hebben een klassiek design, maar zijn vervaardigd met de kennis en technieken van nu.

 

Ook interessant?