vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Creatief met keukenbankjes

Creatief met keukenbankjes

Een keukenbank, eettafelbank of bank aan het kookeiland is anno 2020 niet meer weg te denken uit ons interieur. Er kunnen lekker veel mensen op zitten en het staat erg gezellig. Omdat je het op een houten keukenbankje met een comfortabel kussen stukken langer volhoudt dan op eentje zonder, word je vast blij van de kussenontwerptool van nofruit.

Comfortabel

In een paar makkelijke stappen creëer je precies de zitkussens waar jouw achterste om vraagt. Of je bank nu zelfgemaakt is, rechttoe rechtaan is of afwijkende maten heeft. Dat wordt uitgebreid ontbijten met het hele gezin, avondenlang tafelen en tot in de vroege uurtjes keuvelen met je beste vriendin.

Jij bent de ontwerper

Zoals ook geldt voor tuinkussens, loungekussens, poefjes en alle andere soorten zitkussens, ontwerp je de kussens voor je keukenbank bij nofruit helemaal zelf. Jij bepaalt de vorm, afmetingen, dikte, stof, kleur en ga zo maar door. Zelfs de afwerking van de kussens is helemaal aan jou. Kies bijvoorbeeld voor zitkussens met klittenband, striklusjes of banden die om het bankje heen gaan, zodat het kussen niet wegschuift. Of voor gezellige knopen in het kussen, zichtbare naden of een opvallende bies langs de rand. Ga snel naar nofruit.nl en ontdek de ontwerper in jezelf.

Denk aan je rug

Je billen is één, je rug is twee. Wil je écht lekker zitten op je keukenbank, dan vergeet je natuurlijk het rugkussen niet. Ook hiervoor geldt dat praktisch alles wat je verzint mogelijk is. De bekleding, de maat, de vulling: it’s up to you. Wil je een rugkussen dat je ‘gewoon’ op het zitkussen zet? Prima. Lijkt een rugkussen aan de muur je wel wat? Doen. Bij nofruit kun je kiezen uit diverse ophangsystemen.

Kast op z’n kant

Wie kent ‘m niet. De Besta kast van Ikea. Naast boekenkast, garderobekast of speelgoedkast doet hij meer dan prima dienst als bankje in de keuken, speelkamer of woonkamer! Leg de kast op z’n kant of hang hem aan de muur, maatkussen van nofruit erop en voilà. Natuurlijk kun je deze truc ook met andere smalle kasten doen. Want de allerleukste keukenbank voor bij jou in huis? Die is een beetje van jezelf en een beetje van nofruit!

Meer weten over nofruit?

Neem een kijkje op www.nofruit.nl

Heb je te weinig zitdiepte voor een kussen in je rug, maar zit zo’n muur niet zo lekker? Dan hang je een rugkussen aan de muur van de keuken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nofruit maatkussens.nl (@nofruit_nl) op

Ook interessant?