vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Bekijk tuinmetamorfoses én leer gemakstuinieren

Bekijk tuinmetamorfoses én leer gemakstuinieren

Jurgen Smit Tuinen is gespecialiseerd in ontwerp en aanleg van tuinen. Creativiteit staat voorop. De stijl: moderne materialen zoals bamboe vlonders en keramische tegels gecombineerd met oude en natuurlijke materialen zoals ruig kastanjehout en oude gebakken stenen.

Creatief met tuin

Hergebruik is belangrijk, straatstenen worden gestucte muren en plantenbakken. Tegels worden funderingen, verwilderde planten krijgen na de snoei een nieuw leven. De beplantingen zijn rustig maar nooit saai en daar waar het kan; uitbundig maar nooit verwilderd. Een groene sfeervolle tuin kan ook een tuin zijn met weinig onderhoud. Een kwestie van de juiste keuzes maken.

Tuinadvies op maat

Van 1 t/m 10 oktober zitten tussen 16:00 en 22:00 verschillende adviseurs voor je achter hun computer klaar. Ook kun je een afspraak maken voor goed tuinadvies van Jurgen Smit. Een handige indeling maken? Welke planten beter wel en welke beter niet gebruiken? En hoe houd je die leibomen eigenlijk mooi? Tijdens het 1 op 1 adviesgesprek kan je ideeën vragen voor jouw buitenruimte en al je tuinvragen stellen. Ga meteen naar het overzicht van het tuinadvies. Je krijgt dan een overzicht van de beschikbaarheid data en tijd en je kunt snel en simpel reserveren.

Handige tuinier-video’s van Jurgen

Jurgen Smit is ook je host in het youtubekanaal Tuinmanieren met meer dan 500 video’s over tuinieren. Boordevol tips & tricks voor iedereen. Zelfs zonder groene vingers leer je gemakkelijk hoe je kunt ‘gemakstuinieren’.

Het wordt herfst. Wat kan je doen in jouw tuin? Het is dé tijd om van één plant 2 of 3 planten te maken. Tijd om te scheuren, te delen en tijd om te zaaien. Gratis planten dus. Voor niks. De Verbena, de stokroos, maar ook de vaste planten. Hoe? Bekijk het hier:

Meer informatie vind je op: Jurgensmittuinen.nl

Ook interessant?