vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - 8x de voordelen van een Moduleo LayRed vloer

8x de voordelen van een Moduleo LayRed vloer

Ken je de Moduleo LayRed vloer al? Dat is de allersterkste vinylvloer van Moduleo en ontwikkeld om zijn mannetje te staan in de meest extreme omstandigheden. Het biedt alle voordelen van vinyl en voegt daar sterkte aan toe. De twaalf lagen maken LayRed uitzonderlijk sterk en geschikt voor elk type kamer of woning. We zetten acht voordelen van deze prachtige vloeren op een rij.

1. Perfecte vloeroplossing voor renovatie

Dankzij een harde kern en een geïntegreerde ondervloer slaagt LayRed erin om kleine openingen en oneffenheden in de bestaande vloer (bijvoorbeeld tegelvoegen) te overbruggen. Lekker makkelijk: de bestaande vloer eerst egaliseren is dus overbodig.

2. Sterk en stabiel in alle omstandigheden

Parket en laminaat blijven levende materialen. LayRed daarentegen garandeert geen verandering in vorm onder invloed van vocht, fel zonlicht of temperatuurschommelingen (mits er een uitzettingsvoeg wordt aangebracht). Meerdere glasvezellagen verstevigen de kern en garanderen overal een vlakke vloer.

3. Bestand tegen deuken en hoge hakken

Helemaal fijn: deukvrij. De bovenste laag van de sterke kern is zo compact dat er geen permanente indrukken van hakken of meubelpoten achterblijven. Valt de druk weg, dan neemt het materiaal gewoon weer zijn oorspronkelijke vorm aan. Dat noemen we het memory-effect van Moduleo. Loopt je visite graag op hoge hakken? Gelukkig geen probleem.

4. Een lekker zacht en warm gevoel

De middelste laag van LayRed zorgt voor een zacht en warm gevoel: de akoestische laag is elastisch en reageert veerkrachtig op je lichaamsgewicht. Het materiaal heeft ook betere isolatie-eigenschappen: de temperatuur blijft comfortabel in elk seizoen. Geen last van koude voeten dus, ook al sta je op een LVT-vloer met tegeldesign. En geschikt voor vloerverwarming.

5. Uitstekende akoestiek in huis

In een wereld vol drukte en lawaai wordt stilte best gewaardeerd, zeker thuis. De akoestische laag in het midden absorbeert het loopgeluid: geen gekraak of irritante klikgeluiden als je over de vloer stapt. Daarnaast vermindert de geïntegreerde ondervloer ook het transmissiegeluid. En dat vinden je onderburen net zo prettig als jijzelf.

6. Vloeren met zeer realistisch design

De collectie bestaat uit 55 toffe dessins, geïnspireerd op authentieke hout- en steenpatronen, en volledig in huis ontwikkeld. De haarscherpe details en de weinige herhalingen geven de vloeren hun natuurgetrouwe look. Keuze genoeg om een vloer te vinden die aan al je verwachtingen voldoet.

7. Levensechte look

De vloeren ogen en voelen levensecht. Elk detail komt tot leven: dankzij de reliëfstructuur kan je de diepte van de houtnerven en knoesten zien én voelen. De dubbele laklaag geeft het oppervlak bovendien een mooie matte uitstraling. LayRed-planken hebben fijne groeven: ton sur ton, voor een natuurgetrouwe look-and-feel. Elke plank heeft zijn eigen unieke afwerking, aangepast aan het karakter van het hout.

8. Slijtvast, kras- en vlekbestendig

He gelukkig, knoeien mag. De beschermlaag garandeert kras- en vlekbestendigheid én beschermt de vloer tegen indringend vuil. Zo blijft LayRed langdurig intact en mooi, ook in de meest extreme omstandigheden. Vinyl stoot water af en zo de LayRed is supergemakkelijk te onderhouden. Je beleeft er dan ook een leven lang onbekommerd plezier van.

Meer weten? Ga naar Moduleo.nl 

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Moduleo Design Floors (@moduleo) op

Moduleo-vloeren kunnen wel tegen een spatje in tegenstelling tot parket en laminaat

Ook interessant?