alle wooninspiratie op één plek alle wooninspiratie op één plek
Home - Woonkamer - 4x Italiaans woondesign en zitcomfort bij je thuis

4x Italiaans woondesign en zitcomfort bij je thuis

Natuzzi Italia is ’s werelds bekendste Italiaanse lifestyle merk en biedt geavanceerde, hoogwaardige woonkameroplossingen. Het staat voor strak, evenwichtig Italiaans design met innovatieve functies en zitcomfort. Jouw zitbank, fauteuil en stoelen met vormen, materialen en kleuren gemaakt door de beste vaklui met een passie voor hun vak. Bij de Natuzzi Italia Store van De Donjon vind je een zeer grote collectie van Natuzzi Italia. Kom langs in de showroom en maak je woonkamerdromen waar.

We zetten alvast fijne wooninspiratie voor je op een rij:

Icaro designed by Maurizio Manzoni: lichtheid in vorm wordt bij de Icaro bank gecombineerd met zitcomfort.

Amalia designed by Bernhardt & Vella: de Amalia bank is een oase van pure ontspanning; een perfecte mix van klassieke en moderne stijl.

Campus designed by Mauro Lipparin: het afgemeten, elegante ontwerp van de Campus bank is een tijdloze interpretatie van klassieke vormen.

Stan designed by Enrique Marti: de Stan is een eenvoudige doch veelzijdige zitbank die past perfect in elke ruimte en bij ieder interieur.

Natuzzi Italia beleven bij De Donjon

De Donjon Woonburcht op het meubelplein Ekkersrijt is dé interieurspecialist uit de regio Eindhoven. Als 5e generatie familiebedrijf mochten ze in oktober 2017 hun honderd jarig jubileum vieren. Als bekroning op deze 100 jaar werden ze “Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier”.

Bezoek je tijdens de oktober woonmaand De Donjon dan kun je tevens genieten van de Dutch Design Week presentatie van jonge ontwerpers van Koning Willem I College. Studenten van de opleiding Creatief Vakman / Ontwerpend Meubelmaker van het Koning Willem I College presenteren namelijk hun ontwerpen rondom het thema ‘Social Design’ bij Donjon van 1 oktober tot en met 1 december 2020.

Wees welkom

Bij de Natuzzi Italia Store van De Donjon vind je niet alleen een heel grote collectie, maar voor elke klant wordt ook een gepersonaliseerd designproject gestart. Binnen 48 uur ontvang je een interieurontwerp door de interieurarchitecten uit Italië. Kom langs in de showroom, maak gebruik van de 3D-ontwerpservice en maak je woonkamerdromen waar.

Ook interessant?