vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Woonkamer - 3 trends voor je eetkamer

3 trends voor je eetkamer

De eettafel is vaak de centrale plek van het huis. s Ochtends ontbijten, s avonds avondeten en dan gezellig kletsen, de dag bespreken of pittige gesprekken voeren. In de tussentijd wil het oog ook wat, dus: tijd om die tafel een beetje mooi aan te kleden. Wat zijn de laatste trends om van jouw eetkamer een gezellig thuis te maken?

Bij Wehkamp weten ze er alles van: ze zetten drie trends op een rijtje.

1. Een ronde of ovale tafel

Ronde vormen zijn het helemaal dit jaar en dat geldt ook voor eetkamertafels. Het grote voordeel van een ronde tafel: iedereen zit in het midden. Ronde tafels heb je in ontzettend veel verschillende materialen en kleuren. Op zoek naar een mooi merk? Bekijk bijvoorbeeld eens merken zoals Woood, Kave Home en whkmps own.

2. Ronde vormen om op te zitten

Ook bij de huidige trends in eetkamerstoelen staan ronde vormen centraal. Kies jij voor mooie houten stoelen met een vintage look of juist voor velours stoelen met een chique uitstraling?

3. Servies met stijl

Op steeds meer eettafels is het te vinden:  servies van natuurlijke materialen, zoals aardewerk, keramiek, bamboe en hout. Ook de tafeldekking is hier erg goed bij te stylen. Daarnaast is er een andere grote trend in opkomst: het combineren van verschillende stijlen en thrift vondsten door elkaar, een eclectische stijl.

Make-over voor je eetkamer

Enthousiast geworden om  jouw eetkamer een make-over te geven? Dat treft, want bij Wehkamp heb je een veelzijdige keus aan prachtige woonmerken, zoals Zuiver, Dutchbone, Woood, HKLiving, House Doctor en Rivièra Maison. Daarnaast hebben ze ook hun eigen whkmps own, met een unieke collectie waar ze heel trots op zijn. Stijlvolle woonitems voor een betaalbare prijs. En alsof dit nog niet genoeg is: de hele maand oktober geniet je bij Wehkamp van hoge kortingen. Tot wel 500 euro op alles voor jouw nieuwe thuis. En ze kunnen het razendsnel bezorgen.

PS Wist je dat Wehkamp ook een van bedrijven is die speciaal voor de online editie van de vt wonen&design beurs een hele toffe beursaanbieding voor je selecteerde? Ga snel naar de aanbieding!

Kijk, dit staat toch supermooi?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door wehkamp (@wehkamp) op

Ook interessant?