vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Join us!

Join us!

Dit jaar gaat alles net even anders. Dat geldt ook voor de vt wonen&design beurs. In plaats van een fysieke beurs in de RAI in Amsterdam waarbij je langs alle stands loopt, organiseren we nu een online evenement en brengen we het laatste woonnieuws bij je thuis!

De hele maand oktober staan vtwonenendesignbeurs.nl en onze kanalen op Facebook en Instagram in het teken van oktober woonmaand. Join us!

Laat je inspireren

Ben je op zoek naar héél veel wooninspiratie, noviteiten of specifieke informatie? Dan ben je hier aan het juiste adres! De hele maand oktober voorzien we je van flink veel nieuws over wonen! Snuffel lekker rond op de site of zoek op onderwerp.

Ben je op zoek naar informatie en inspiratie voor een specifieke woonruimte? Kies dan de snelle route naar alles over keukens, woonkamer, vloeren, verbouwen, inrichten, badkamer, extra woonruimte, slim&duurzaam huis, design en tuin&terras. 

Shop nu: superscherpe beursaanbiedingen

Veel van de mooie woonmerken die meedoen aan de online beurs selecteerden speciaal voor jou hun allerleukste beursaanbieding. De kortingen vliegen je om de oren!

Maak een afspraak met een van deze woonbedrijven

We hebben de àllermooiste woonmerken en -experts handig voor je gebundeld in een overzichtelijke lijst die je kunt filteren, op onderwerp of categorie. Verschillende bedrijven die meedoen aan de online beurs bieden je daarnaast ook een speciale service: de afsprakentool. Hiermee kun je snel en simpel een afspraak met hen maken, in de winkel of online, voor (interieur)advies of meer info. Doe er je voordeel mee!

Klik op de onderstaande button om naar de pagina te gaan met bedrijven waarbij je een afspraak kunt maken.

Vraag gratis stalen aan

Twijfel je over de juiste kleur of materiaal voor je bank? Of heb je keuzestress als het gaat om het uitkiezen van een vloer? Dan hebben we een slimme tip voor je. Verschillende mooie woonbedrijven bieden een stalenservice aan. Zo kun je gratis staaltjes aanvragen en deze bij jou thuis bekijken.

Video’s terugkijken

Van 1 t/m 10 oktober 2020 kon je live meekijken met de leukste binnenkijkers, masterclasses en interviews. Op de videopagina kun je alle video’s terugkijken van de online happenings die al geweest zijn. Lekker vanuit je stoel thuis!