vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Verbouwen & Verhuizen - Zo word je de architect van je eigen badkamer

Zo word je de architect van je eigen badkamer

Waarom zou je een standaard model badkamer uitkiezen terwijl je ‘m ook helemaal zelf kunt samenstellen? Précies in de stijl en met de afwerking die jij mooi vindt, van de handgrepen tot de waskom!

Een badkamer inrichten draait niet alleen om het functionele karakter, maar juist óók om wat je mooi vindt. Wie houdt van een badkamer met stijl, is bij de Detremmerie aan het goede adres! Het bedrijf maakt namelijk prachtig badkamerdesign van topkwaliteit. En hoewel het bedrijf inmiddels al tachtig jaar bestaat, verrast het nog regelmatig met nieuwe ontwerpen en originele productiemethoden.

Maatwerk per centimeter

Deze keer is het de eer aan de nieuwe lijn Architect. Noem het gerust de haute couture onder de badmeubelen! De lijn bestaat uit wastafels, spiegels en spiegelkasten op maat en een grote keuze aan onderbouwkasten. Architect is maatwerk per centimeter. Heb je bijvoorbeeld een nis tussen die twee muurtjes? Dan bestel je dus gewoon net zoveel wastafelblad als je badkamer nodig heeft.

Helemaal nieuw is trouwens de wastafel in Solid Surface. Hierbij zijn verschillende vormen kommen beschikbaar. Je bepaalt zelf de afmeting van het wastafelblad en de positie van de waskom. Deze lijn van Detremmerie geeft je de volledige vrijheid in hoe en waar jij je waskommen wilt. Opbouw of inbouw? Jij kiest waar ze komen te staan! Zo’n opbouwwaskom kan je bestellen in verschillende uitvoeringen, zoals bijvoorbeeld marmer wit, bruin, zwart, matte keramiek en wit bruin. Nu alleen nog zo’n mooie muurkraan of een verhoogde wastafelkraan uitkiezen…

Doe-het-zelf architect

Wil je zelf de architect van je nieuwe badkamer zijn? Doen! Met de online configurator op de site van Detremmerie zie je precies wat er allemaal mogelijk is en hoe jouw keuze eruit ziet. Je kunt de tool invullen in een van de showrooms, eventueel met een beetje hulp, of aan je keukentafel thuis.

En de prijs? We horen het je denken. Die hangt natuurlijk af van het materiaal en de afwerking die je kiest. Om je alvast toch een idee te geven: een matte top solid wastafel is al leverbaar van 190 euro. Zo’n mooie ronde spiegel met zwarte metalen rand is er vanaf 220 euro. Badmeubels van Belgische kwaliteit voor een eerlijke prijs. Ook als je kiest voor een flinke upgrade, denk aan lakwerk, keramische of marmeren waskommen en luxe spiegelkasten, blijft de prijs eerlijk.

Dan is het nu tijd om je creativiteit de vrije loop te laten: veel plezier met ontwerpen!

Kijk voor meer informatie op www.detremmerie.be of bekijk hoe mooi de badkamers in het echt zijn: bezoek de vt wonen&design beurs

Ook interessant?