///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Vloeren - Zo ontwerp je jouw ideale houten vloer

Zo ontwerp je jouw ideale houten vloer

Welke vloer je kiest bepaalt in grote mate de sfeer en stijl van je woning, elementen die zorgen dat het huis als jouw thuis voelt. Bij dit bedrijf kun je dankzij hun online design studio precies de vloer uitkiezen die precies past bij jouw woonwensen. Gewoon vanachter je computer.

De keuze voor een vloer is één van de meest bepalende factoren in een interieur. De vloer vormt tenslotte letterlijk de basis. Dat begrijpen ze bij Dadawood als geen ander. Deze Nederlandse fabrikant en webshop van houten vloeren staat voor innovatie, kwaliteit en bovenal passie voor hout en design. 

Stel zelf online je vloer samen

Die kennis en passie hebben ze gebundeld tot een intuïtieve ontdekkingsreis. Experimenteer met hun interactieve online designtool en ontdek hoe de ideale eiken vloer binnen jouw persoonlijke woonstijl past. Zodat je (toekomstige) woonruimte ook echt als jouw thuis voelt. 

Op basis van jouw droominterieur kun je zelf je ideale houten vloer samenstellen en aanschaffen. Gewoon vanachter je computer, ontdek met een paar klikken zo’n 360 vloercombinaties. En moeilijk of ingewikkeld is dat zeker niet. Kies je woonstijl. Ontwerp je vloer. Bestel online. Vind een legger. Dat is het.

Hiermee is Dadawood naar eigen zeggen de eerste in Nederland die deze vloeren op een makkelijke manier rechtstreeks aanbiedt. Een houten vloer uitzoeken wordt zo een belevenis waarin je alleen nog hoeft te bepalen welk legpatroon en kleurpatina jou het meest aanspreekt. 

Hoogwaardige vloeren, gunstige prijs 

Tijdens het ontwerpproces zie je meteen wat andere keuzes betekenen voor de prijs, zonder verborgen kosten. Je opdracht, facturen, garanties en belangrijke documenten blijven altijd online oproepbaar. De aanschaf verloopt snel en makkelijk via de site. 

Denk nu niet meteen dat er een flink prijskaartje aanhangt. Het bedrijf levert kwalitatief hoogwaardige vloeren tegen een gunstige prijs. Dat is mogelijk omdat deze start-up geen winkels, geen tussenpersonen èn geen magazijnen heeft. Al hun vloeren komen uit hun eigen fabriek in Limburg.

Liever de vloerdelen in het echt zien en voelen? Dan bestel je simpelweg eerst voorbeeldstalen of kom langs in hun showroom.

Zo vind je snel een vloerenlegger

Handig: Dadawood faciliteert je ook bij het vinden van de juiste vloerenlegger. Door middel van hun leggersplatform, met beoordelingen, vind je eenvoudig een gerenommeerde legger bij jou in de buurt.

Kom je ook naar de vt wonen&design beurs? Bestel snel je kaarten!

Ook interessant?