1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - Badkamer - Zo geef je karakter aan je nieuwe badkamer

Zo geef je karakter aan je nieuwe badkamer

Bij het ontwerpen van een nieuwe badkamer spelen individueel design en persoonlijk karakter een steeds grotere rol. Het bedrijf GROHE snapt dat als geen ander en maakt het je makkelijk om je eigen badkamer te creëren. Precies zoals jij het mooi vindt.

GROHE komt daarvoor met een uitbreiding van haar Colors-collectie die het makkelijk maakt om een gepersonaliseerde badkamer te creëren. In de kleur en stijl die jij mooi vindt en met mooie producten voor de afwerking, van kranen tot douche en accessoires voor de finishing touch.

Ongekende kleurvariatie

Eén van de belangrijkste kenmerken van de nieuwe collectie is de brede keuze in kleuren. Het bedrijf is zelfs de enige die een kleurenportfolio biedt voor montagedelen, douches, accessoires en bedieningsplaten. Dankzij een innovatief productieproces (dat ze Physical Vapor Deposition noemen) is er meer kleurkeuze, maar hebben de producten ook een afwerking die drie keer zo hard en tien keer krasvaster is dan een gegalvaniseerde finish.

Naast chroom bestaat de collectie uit diverse andere prachtige kleurdesigns, waaronder SuperSteel, Cool Sunrise, Warm Sunset, Nickel en Hard Graphite. Bekijk alle mogelijkheden hier.

Compleet badkamerconcept

Daarnaast zet het bedrijf in op complete badkamerconcepten en een totaaloplossing. Dat maakt het klanten en leveranciers heel simpel: je kunt kiezen uit een totaalpakket aan kranen, douchesystemen en accessoires of uit een zorgvuldig samengesteld aanbod in keramiek. Zo heb je de mogelijkheid om individuele elementen te kiezen die precies passen bij jouw smaak en woonwensen.

Samenstellen van je badkamer

Het samenstellen van de perfecte badkamer draait niet alleen om het kiezen van mooie kleuren en materialen, maar vooral ook om het samenspel van designelementen en innovatieve technologieën. GROHE werkt daarom nauw samen met badkamerspecialisten die je kunnen adviseren. Kijk voor meer informatie over de badkamerrange inclusief de nieuwe Colors-collectie op badkamer.grohe.nl

Jij komt toch ook naar de vt wonen&design beurs? Bestel snel je kaarten! Zien we je daar?

Ook interessant?