1 t/m 31 okt 2020 Oktober woonmaand via site en socials 1 t/m 31 okt 2020 | online vt wonen&design beurs
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - woontrend: stoer linnen

woontrend: stoer linnen

Linnen is herontdekt! Sterker nog: deze luxe en kwalitatief hoogwaardige stof van natuurvezel is anno 2016 een heuse decoratie- en woontrend. Niet zo verwonderlijk: de stof is slijt- en scheurvast en dus duurzaam, en heeft een stoere stonewashed uitstraling. Heb jij al linnen in huis?

Linnen gordijnen
Webwinkel Stoer Linnen biedt klanten al tien jaar een ruim assortiment linnen producten waarbij de voordelen van deze stof duidelijk naar voren komen. Zoals tafellakens met een zachte glans en natuurlijke kleuren. Theedoeken die niet pluizen. En beddengoed dat hypoallergeen en niet statisch is en daarnaast koel aanvoelt in de zomer en warm in de winter. De webshop levert zelfs gordijnen op maat. Linnen lijkt hiervoor gemaakt!

Bijzonder is de nieuwe collectie homewear (M/V), gemaakt van 100% stonewashed linnen en ontworpen door couturier Ankie van den Meerendonk. Denk aan nachtkleding, overhemden en blouses, allemaal even modern en comfortabel. Ook nieuw: luxe linnen tassen. Met de hand gemaakt en makkelijk te combineren met de linnen shopper/strandtas uit de bestaande collectie.

Je kunt het allemaal bewonderen in de stand van www.stoerlinnen.nl op de vt wonen en designbeurs. Daar vind je ook linnen met kleurrijke dessins, waarbij oudroze, oker, softblauw en groen de boventoon voeren. Al nieuwsgierig?

Ook interessant?