vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - Wonderschoon: stalen kozijnen

Wonderschoon: stalen kozijnen

Het is een oogstrelend en stijlvol aangezicht: de zwart stalen deuren en ramen van Exclusive Steel zijn een regelrechte aanwinst voor je interieur en huis.

Het zijn traditionele, wonderschone stalen deuren en ramen die het bedrijf Exclusive Steel maakt. Ze zorgen voor een optimale lichtinval, ambiance en een ongekend stukje vakmanschap in of om jouw (monumentale) huis. Wie deze slanke kozijnen in huis haalt, is verzekerd van een interieur met een compleet nieuw uiterlijk. Fijn: dit nieuwe woongenot gaat daarnaast gepaard met een minimum aan technische veranderingen.

Stoeltjesprofiel

Exclusive Steel is gebaseerd op het traditionele stoeltjesprofiel dat vanaf 1920 beroemd werd en beeldbepalend is in statige fabrieken, kerken en kantoren en villa’s. Bekende architecten zoals Dudok, Duiker en Rietveld pasten het stoeltjesprofiel met veel succes toe.

Dankzij de huidige techniek en veel vakkennis is het mogelijk om de stalen ramen in binnen- als buitensituaties te gebruiken. Voor toepassingen in het interieur is het authentieke profiel met stopverf en enkelglas heel sfeervol. Voor exterieurtoepassingen zorgen zogenoemde koudebrugonderbrekingen en isolatieglas dat de warmte binnen blijft. Zonder verlies van traditionele elegantie. Natuurlijk.

Haal de schoonheid van staal in huis

Je kunt dus gerust stellen dat het een tijdloze investering is die zorgt voor een stijlvol aangezicht. Ook ideaal trouwens voor open bijgebouwen die op een simpele manier een complete metamorfose ondergaan.  En de gebouwen? Die zullen geheid aan allure winnen.

FAQ & video’s

In een serie handige video’slegt het bedrijf precies uit wat er mogelijk is, beantwoorden ze de meestgestelde vragenén laten ze je zien hoe mooi de stalen deuren zijn. Zin in meer inspiratie? Kijk bijvoorbeeld op hun pagina op Pinterest, daar vind je de mooiste plaatjes.

Jij komt toch ook naar de vt wonen&design beurs? Bestel snel je kaarten! Zien we je daar?

Ook interessant?