vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Sissende tegels van 1000graden

Sissende tegels van 1000graden

Misschien ken je ze uit trendy restaurants en hippe woonkamers: de tegeltableaus van zeedieren. Van geschilderde vissen, kreeften en inktvissen. Geen kleine tegels, maar groot en opvallend, en vaak tegen een witte achtergrond. Ze zijn gemaakt door Bea Peters, de ontwerper en kunstenaar achter het merk 1000graden.

Nieuw!
Nu presenteert zij een serie nieuwe tegeltableaus met handgetekende afbeeldingen. Onder andere van rijpe druiventrossen en een dartelende vlinder. En van smaakvol afgebeelde soorten groente, en een kloeke fazant. Allemaal geïnspireerd op de prachtige flora- en faunaprenten uit vervlogen tijden. Opvallend is ook de sissende ratelslang, getekend op klassieke Hollandse witjes. Misschien iets voor jou?

Alle tableaus van Bea Peters zijn even verrassend en geven je interieur een eigentijds en uniek accent. In de keuken, achter de spoelbak of kookplaat, lijken ze het meest op hun plek, maar waarom zou je ze niet ook toepassen in andere ruimtes in huis? Denk bijvoorbeeld aan de gang of woonkamer.

De tableaus zijn er in talloze soorten, groot en klein. Elk tableau is uniek, persoonlijk en op maat gemaakt. Een bijzondere combinatie van ambacht en design. En afgebakken in de oven op 1000 graden, dus handmade with fire!

Kom gerust langs op de stand van 1000graden tijdens de vt wonen&design beurs van 27 september t/m 2 oktober.

Ook interessant?